SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Çiğ halde buzluğa böyle atılırsa çok zararlı! Kabuğuna bakın, yoksa sulanıyor

Yaygın tüketilen sebzeler arasında yer alan patates birçok farklı yemek türünde kullanılabilir. Ancak saklama koşulları herkesin kafasını karıştıran bir durum. Peki, patates çiğ haliyle de dondurucuda saklanır mı? Hangi besinleri asla buzlukta saklamamalıyız? İşte detaylar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sindirim problemlerini azaltıyor! Evde tohum filizlendirme işlemi nasıl yapılır?
  2. Teki kaybolan çoraplar kurtarıcıymış! Kurutmaya atan yaşadı, ütülü gibi çıkacak
  3. Geceleri mükemmel sonuç veriyor! Yağlanmayı yok eden kuru şampuan tüyosu
  4. Bu mineral yoksa D vitamini yaramaz! Taktiği yan yana koymak, tahlilde çıkıyor
  5. Sarımsak kabuğu soymaya son! Ezeceği hep yanlış kullandık, direkt atın
  6. Tuzu sona saklayıp lezzeti katlayın! Damak çatlatan piyaz tarifi, sofralar şenlenecek
  7. Soğan suyundan gelen mucize! Dökülmeye birebir, canlandırıcı etki
  8. Sesi kısık telefonun çaresi kürdanda! Tek dokunuşla hoparlör yeniye dönecek
  9. Mutfak çöpündekiler doğal gübre! 2 kaşığı yetiyor, saksıyı tarlaya çeviriyor
  10. Meğer yanlış saklıyormuşuz! Yeri buzdolabı kapağı değil, yumurta en kötüsü

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.