SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ayva için bir parça gazete kağıdı yeter! Aylarca taptaze kalacak, asla çürümüyor

Ayva, lif, vitamin ve mineral açısından zengin bir meyve olarak hem taze hem de pişmiş şekilde tüketilebilir. Özellikle soğuk havaların vazgeçilmezi ayva tatlısına kim hayır diyebilir ki. Ancak ayvanın hem lezzetini hem de besin değerlerini uzun süre koruyabilmesi, doğru saklama yöntemlerinin uygulanmasına bağlıdır. Aksi durumda, ayvanın hızla bozulabilir veya tadının değişebilir. Bu sebeple, ayvayı saklanma süreci, meyvenin dokusunu, tadını ve besin değerini korumak için büyük önem taşır. Peki, ayvanın saklama ömrünü nasıl uzatabiliriz? Ayvayı en iyi şekilde nasıl saklayabiliriz?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kışın iyice keçeye dönen saçların çaresi! Birkaç damlası yumuşacık yapıyor
  2. Tek ürünle inatçı lekeler uçup gidecek! Kimyasala içermiyor, 15 dakikada çözüm
  3. Ayva için bir parça gazete kağıdı yeter! Aylarca taptaze kalacak, asla çürümüyor
  4. Temizlikten güzelliğe her işe yarıyor! Kabuğunu karanfille karıştırın, sonuç inanılmaz
  5. Her 4 kişiden birinde var! ‘Saçı döküyor, cildi kurutuyor, halsizliğe neden oluyor’
  6. Menopozu 'ikinci bahar'a dönüştürün! Östrojenden zengin beslenmek şartmış
  7. Hataya yer yok, karaciğerde toksin biriktiriyor! Dondurup buzluğa atın, ömrü uzuyor
  8. Bu yöntemle mumlarınız sabaha kadar yanacak! 1 makasla 1 saatte iş bitiyor
  9. Karbonat ve sirkenin sırrı ortaya çıktı! Karıştırmak doğru değilmiş, en etkilisi ayırmak
  10. Kedisi olanlar evine yaklaştırmasın! Görüntüsü çok güzel ancak ölüme götürebilir

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.