Biberi bir de böyle kurutun! Fırına atınca hemen pişiyor, meğer çok pratikmiş
Türk sofralarının vazgeçilmez lezzeti biber, birçok yemeğin, kızartmanın içerisinde kullanılıyor. Birçok kişi biber salçasını kendi yöntemleriyle hazırlıyor. Kış aylarında rahatlıkla tüketmek için bu kurutma yöntemini deneyin. İşte pratik yolu.
03.08.2024 - 15:34
|
Son Güncellenme: 03.08.2024 - 15:34
Biber, ülkemizde en sık tüketilen sebzeler arasında yer alıyor. İçerisindeki vitaminler, protein ve lif yüksekliği de vücut için oldukça faydalı. Çok faydalı olsa da hazırlık aşamasına dikkat edilmediğinde faydalarını yitirebilir. İşte biber kuruturken yapılması gerekenler.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Yurt dışında peynir ekmek gibi gidiyor! Kilosu 250 lira, antioksidan deposu
2 avuç ıspanağa bedelmiş! Gribin ilacı belli oldu, kekik kışın kurtarıcısı
1 dakikada diş ağrısını kesen 3 yöntem! Sırrı sarımsak, karanfil ve karbonatta
Sıcak basmaları, geceleri terlemeleri, üşüme! ‘Hastalık değil, doğal bir süreç’
Kahve içtikten sonra dişlerinizi fırçalamayın! Ağız bakımında bu kurala dikkat
3 malzemeyle zorlu lekelerden kurtulun! Yağı, domatesi her şeyi çıkarıyor
Kaş ve kirpikler için doğal çözüm! Sadece 3 malzeme yeterli, güçlendiriyor
Elektrik faturasını düşürmek hiç bu kadar kolay olmadı! Dondurup buzdolabına koyun
Koyu rengi çıkarmak bu kadar basitmiş! Makyaj yaparken dikkat, ortasını silin
Japonların vazgeçemediği yöntem! Günde 5 dakika yeterliymiş, sırt ağrısını yok ediyor