SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

40 yıllık balıkçıdan hamsi tüyosu! Yumurtayla mı yoksa unla mı daha çıtır olur?

Kışın en çok sevilen balık çeşidi hamsidir. Buğulama, tavada kızartma veya fırında yapılan hamsi, insanların damak zevkine göre şekilleniyor. Balık seven pek çok kişi hamsi pişirirken yumurta kullanılması gerektiğini söylüyor. Bazılarına göre ise un kullanarak pişirmek balığı daha lezzetli yapıyor. İşte hamsi pişirmenin püf noktaları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yüzdeki nemi hapseden trend: Slugging! Kuru ciltler için can suyu, vazelin şart
  2. Her çiçek için budama zamanı ayrı! Kışa dek solmuyor, cennet bahçesi gibi
  3. Ucu kaçan folyoyu bulduran babaanne tüyosu! Top haline getirip sürtün
  4. Kumaşı saç boyasından kurtaran oksijenli su! 5 dakikada hakkından gelecek
  5. Bayram için dışarıdan lokum almaya son! Evde en kolay tarif, tadı leziz
  6. Ellerdeki nasırlara birebir! Pamuk gibi yapıp yumuşatıyor
  7. Saç kırıklarını onarıyor! Sadece tek ürünle sağlıklı saçlar
  8. Makineden çıkan bulaşıklar neden kirli? Cevabı çok basit, tek fırça yetiyor
  9. Makineye ters çevirerek atın! Lekeyi defeden yöntem, deneyen memnun
  10. Yeni bir dil, dinç bir beyin! ‘Bunama semptomlarını geciktirilebilir’

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.