SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

40 yıllık balıkçıdan hamsi tüyosu! Yumurtayla mı yoksa unla mı daha çıtır olur?

Kışın en çok sevilen balık çeşidi hamsidir. Buğulama, tavada kızartma veya fırında yapılan hamsi, insanların damak zevkine göre şekilleniyor. Balık seven pek çok kişi hamsi pişirirken yumurta kullanılması gerektiğini söylüyor. Bazılarına göre ise un kullanarak pişirmek balığı daha lezzetli yapıyor. İşte hamsi pişirmenin püf noktaları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2025 Erkek Saç Modelleri (Kısa Saç) - Düz, Dalgalı, Kıvırcık Ve Dağınık Kısa Kesim Saç Stilleri
  2. 2025 Örgü Modelleri Örnekleri - Yeni Başlayanlar İçin Kolay Örgü Modelleri (Yelek, Atkı, Lif, Patik)
  3. Zeytinyağını bozan ambalaj taktiği! Nemden korumak şartmış, aylarca taptaze kalacak
  4. Makineye değil tuza yatırın! Yapay çiçekleri bile canlı gösteren temizlik, mis gibi kokacak
  5. Güçlü saçların sırrı soğan kabuğunda! Düzenli kullanın, fark inanılmaz
  6. Işıl ışıl bir cilt için bu uygulamaları aksatmayın! Doğal bariyermiş
  7. Tat vermekle kalmıyor, kesme tahtasını da temizliyor! Soğan kokusu uçup gidecek
  8. Ağız kokusu da boğaz ağrısı da bırakmıyor! Pahalı gargaralara taş çıkartan doğal çözüm
  9. Hande Yener'e 1 haftada 4 kilo verdiren liste ortaya çıktı! 'Bu ikiliden vazgeçemiyorum'
  10. Ofis masalarında klozetten 400 kat daha fazla bakteri var! İşte etkili temizliğin püf noktaları

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.