SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bayat ekmeği lezzet şölenine dönüştürün! Çorbanın yanında iyi gidiyor, dışı kıtır kıtır

Salatalardan çorbalara kadar pek çok tarifte karşımıza çıkan krutonlar, basit görünümlerine rağmen birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Yemeklere lezzet ve dokusal zenginlik katan bu küçük ekmek parçacıkları, bayat ekmekleri değerlendirmenin harika bir yolu olmakla birlikte farklı baharatlar ve yağlarla da lezzetlendirilebilirler. Genellikle küp şeklinde doğranmış ekmek parçalarının fırınlanması veya tavada kızartılmasıyla elde edilen bu küçük çıtır parçalar, başlı başına bir atıştırmalık olarak dahi tüketilebilir.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çölyak hastalarının arayıp da bulamadığı çare! Binlerce yıldır aynı teknikle yetiştiriliyor
  2. Saçlarınızı kestirmenize gerek yok! İşte kırıkları onaran mucize
  3. Tırnak batmasından böyle kurtulun! Birkaç damlası anında işe yarıyor
  4. Bayat ekmeği değerlendirmenin en iyi yolu! Çorbanın yanında iyi gidiyor, dışı kıtır kıtır
  5. Giremediği tarif yok, lezzeti alâ! Zayıflamak isteyenler denesin, hazırını aratmıyor
  6. Arabaya döküldüyse yıkamaya vermeyin! Tek seferde kokuyu da lekeyi de hapsediyor
  7. Çift taraflı camı böyle temizleyen yaşadı! Ne buhar ne su izi bırakıyor, en pratiği buymuş
  8. Gıda sahtekârlarının yeni hilesi: Mekanik kıyma! İçinde yok yok, hazırına yanaşmayın bile
  9. Taş gibi diri zeytin için sallama şartmış! 2-3 saatte bir tekrarlayın, lezzeti değişmiyor
  10. Sıcakken buzdolabına koyunca bakteriler cirit atıyor! Meğer taktiği çok basitmiş

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.