SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bayat ekmeği lezzet şölenine dönüştürün! Çorbanın yanında iyi gidiyor, dışı kıtır kıtır

Salatalardan çorbalara kadar pek çok tarifte karşımıza çıkan krutonlar, basit görünümlerine rağmen birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Yemeklere lezzet ve dokusal zenginlik katan bu küçük ekmek parçacıkları, bayat ekmekleri değerlendirmenin harika bir yolu olmakla birlikte farklı baharatlar ve yağlarla da lezzetlendirilebilirler. Genellikle küp şeklinde doğranmış ekmek parçalarının fırınlanması veya tavada kızartılmasıyla elde edilen bu küçük çıtır parçalar, başlı başına bir atıştırmalık olarak dahi tüketilebilir.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sindirim problemlerini azaltıyor! Evde tohum filizlendirme işlemi nasıl yapılır?
  2. Teki kaybolan çoraplar kurtarıcıymış! Kurutmaya atan yaşadı, ütülü gibi çıkacak
  3. Geceleri mükemmel sonuç veriyor! Yağlanmayı yok eden kuru şampuan tüyosu
  4. Bu mineral yoksa D vitamini yaramaz! Taktiği yan yana koymak, tahlilde çıkıyor
  5. Sarımsak kabuğu soymaya son! Ezeceği hep yanlış kullandık, direkt atın
  6. Tuzu sona saklayıp lezzeti katlayın! Damak çatlatan piyaz tarifi, sofralar şenlenecek
  7. Soğan suyundan gelen mucize! Dökülmeye birebir, canlandırıcı etki
  8. Sesi kısık telefonun çaresi kürdanda! Tek dokunuşla hoparlör yeniye dönecek
  9. Mutfak çöpündekiler doğal gübre! 2 kaşığı yetiyor, saksıyı tarlaya çeviriyor
  10. Meğer yanlış saklıyormuşuz! Yeri buzdolabı kapağı değil, yumurta en kötüsü

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.