SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bayat ekmeği lezzet şölenine dönüştürün! Çorbanın yanında iyi gidiyor, dışı kıtır kıtır

Salatalardan çorbalara kadar pek çok tarifte karşımıza çıkan krutonlar, basit görünümlerine rağmen birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Yemeklere lezzet ve dokusal zenginlik katan bu küçük ekmek parçacıkları, bayat ekmekleri değerlendirmenin harika bir yolu olmakla birlikte farklı baharatlar ve yağlarla da lezzetlendirilebilirler. Genellikle küp şeklinde doğranmış ekmek parçalarının fırınlanması veya tavada kızartılmasıyla elde edilen bu küçük çıtır parçalar, başlı başına bir atıştırmalık olarak dahi tüketilebilir.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sadece anneliği önlediği düşünülüyor ancak kanser riskini de artırıyor!
  2. Kopunca tellerini çıkarmadan sarmayın! Şarj kablosunun sağlıklı tamiri başkaymış
  3. Uzun süreli ve tekrarlayan öksürüklere dikkat! Astım habercisi olabilir
  4. Tereyağı yapmak böyle kolay olmamıştı! Çırpa çırpa hazırlayın, buzlu su en iyisi
  5. Kokusu parmak yedirtiyor! Misafirlere tarif sorduracak, hem çıtır hem de yumurtalı
  6. Kaktüse çiçek açtıracak yöntem bulundu! 2 damlası iksir gibi, aşırı su gereksiz
  7. Mışıl mışıl uyutan babaanne yorganı! Melatonin kadar etkili, sıcacık tutuyor
  8. Kosta Rikalı kadınların güzellik sırrı ifşa oldu! 1 portakal yetiyor, gözenekler uçacak
  9. Dökülen kaşlar gürleşiyor! 6 doğal üründen gelen etki
  10. Kepeği anında önleyen mucize! 1 yemek kaşığı yeter de artar bile

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.