SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bayat ekmeği lezzet şölenine dönüştürün! Çorbanın yanında iyi gidiyor, dışı kıtır kıtır

Salatalardan çorbalara kadar pek çok tarifte karşımıza çıkan krutonlar, basit görünümlerine rağmen birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Yemeklere lezzet ve dokusal zenginlik katan bu küçük ekmek parçacıkları, bayat ekmekleri değerlendirmenin harika bir yolu olmakla birlikte farklı baharatlar ve yağlarla da lezzetlendirilebilirler. Genellikle küp şeklinde doğranmış ekmek parçalarının fırınlanması veya tavada kızartılmasıyla elde edilen bu küçük çıtır parçalar, başlı başına bir atıştırmalık olarak dahi tüketilebilir.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tozdan görünmeyen torpidoyu parıldatıyor! Zeytinyağı şartmış, işte bez taktiği
  2. Saç sirkesinden gelen mucize! 3 yemek kaşığı yeter de artar bile, dökülmeye birebir
  3. Soğuktan çatırdayan dudaklara nem bombası! Parmağınıza dökün, yatmadan sürün
  4. Kraliçelerin sofrasından eksik olmadı! Güzelliğini gül suyu ve yumurtaya borçlu
  5. Şuruptan sonra içilen su iyice körüklüyor! 15 dakika bekleyin, tam etki gösterecek
  6. Hasan Usta'nın 45 yıllık sırrı! Damakta dağılan peynir helvası böyle yapılıyormuş
  7. Yıllarca boşa uğraştık! Salyalanan kabağa çare, 1 tane katınca tadından yenmiyor
  8. Güne çorbayla başlayan yaşadı! Etkisi sandığımızdan büyük, zeytin de ekleyin
  9. Tane tane bulgur pilavı yapmak çok basit! Sıcak su üzerini azıcık geçince yetiyor
  10. Bot temizliği çile olmaktan çıkıyor! Süeti bile bir çırpıda parlatan zahmetsiz yöntem

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.