Artan pilavı dökmeyin! Çorbasını bilirdik, şahı mücvermiş: Yeşillik ve yumurta yeter
Artan pilavları değerlendirmek için aklınıza çorbadan başka bir fikir gelmiyorsa, elimizdeki harika ipucu işinize yarayabilir! Artan pilavdan mücver, hem israfı önleyen hem de oldukça pratik bir atıştırmalık ya da ana yemek alternatifi sunabilir. Taze soğan, maydanoz, dereotu ve baharatlarla lezzetlendirilen pilavı, yumurta ile bağlanarak kızartınca tarif tamam. Çıtır çıtır lezzetli bir mücver için kaydırmaya devam!
|
1
1 / 6Fotoğraf
Mücver, bayatlayan veya fazla pişen pilavları yeniden değerlendirmenin en nefis yollarından biridir. Dışı çıtır, içi yumuşacık olan mücverleri kahvaltıda, çay saatlerinde veya akşam yemeğinde tüketebilirsiniz. Üstelik yanında yoğurtlu bir sos veya taze limon suyu da lezzetini artırabilir.