SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Acıdan yenmeyen yemeği balla kesin! İsraftan kurtaran yöntem, 1 kaşığı yetiyor

Yemeğe lezzet katan baharatlar, bazı durumlarda tat değişimine neden olabilir. Aşırı dozda eklenen bazı baharatlar tadının tamamen acı olmasını sağlayabilir. Bu durumda pek çok kişi yemeklerinin ziyan olacağını düşünse de, acı tadı dengelemenin çeşitli yolları mevcut. İşte yemeğin acısını alan yöntem.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Aileler hiperaktiviteyi yaramazlıkla karıştırıyor! Bireyleri hayat boyu olumsuz etkileyebiliyor
  2. Düzenli tüketince ağrı kesici gibi işliyor! Enfeksiyon düşmanı, antioksidan deposu
  3. Kahvaltı sofralarının süsü ayva reçelini böyle kaynatın! Lezzeti kabuğunda saklı, şekerlenmiyor
  4. Acıdan yenmeyen yemeği balla kesin! İsraftan kurtaran yöntem, 1 kaşığı bile yetiyor
  5. Havuç kabuğunda şaşırtan 'melanin' detayı! Adeta doğal antikor yuvası, antikansermiş
  6. Cildin parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor! İşte altın dokunuşun 5 faydası
  7. Seçerken bu özellikleri unutmayın! Kaliteli malzemedeki metal detayı, faturaya yansıyor
  8. Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat'ın güzellik sırrı! 'Aile yadigarı kür, çocukken başladım'
  9. TV ekranını mahveden hata! Cama değil beze sıkın, ayna gibi gıcır gıcır olacak
  10. İnci gibi dişlerin püf noktasıymış! Fırçalamadan önce 30 dakika bekleyin

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.