SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

22 yıllık aşçının reçel yaparken sürekli kullandığı teknik! 1 yıl taze kalıyor

22 yıl içerisinde birçok farklı deneyim kazanmış olan bir aşçı, reçel yapımındaki ustalığı ile uzun süre bozulmadan kalması için yapılması gerekenleri sıraladı. Reçeli uzun süre taze tüketmek için bu tekniği kullanın.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kahvaltının şahına Trabzon’dan tarif! Kaynayınca kısıp tel tel ekleyin, sırrı karıştırmakta
  2. Atıştırmalığın sağlıklısını bulmak kolay! Hepsi zararlı değilmiş
  3. Tadına doyulmaz dolmanın sırrı! 4 faktöre dikkat eden mutfağın şahı: Direkt etkiliyor
  4. Sofranızdan eksik etmeyin! ‘Günde 5 porsiyon yemek kanserden koruyor’
  5. İşiniz sizi uyutmuyor olabilir! Uykuya dalamamanızın en büyük sebebi
  6. Çantadan çıkan jeller işe yarıyormuş! Suya düşen telefonu kurtarıyor: Doğalı pirinçteymiş
  7. Kadınların felç riski erkeklerden daha yüksek! İşte 6 nedeni
  8. Tarağınıza iyice bakın, 4 işareti var! İhmal edilirse kel kalabilirsiniz
  9. Kerevizi karartmayan yöntem! Sebzelikte tazecik kalacak, 1 kaşık ekleyin
  10. Makineden çizik çıkan bardakların sebebi! Böyle dizin, sertse icabına bakıyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.