CaddeAslı Enver'in kızı 1 yaşına girdi! Paylaşımlar dikkat çekti

Aslı Enver'in kızı 1 yaşına girdi! Paylaşımlar dikkat çekti

07.07.2024 - 15:08 | Son Güncellenme:

Aslı Enver, geçen temmuz ayında kızı Elay'ı kucağına alarak ilk kez annelik heyecanını yaşadı. Ünlü ismin kızı 1 yaşına girdi. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Aslı Enverin kızı 1 yaşına girdi Paylaşımlar dikkat çekti

Aslı Enver, geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmış; oyuncunun, rol alacağı diziyi hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

Haberin Devamı

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz'da gelmiş; ikili sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını vermişti.

"HOŞ GELDİN ELOŞ'UM"

Ünlü isim, gönderisine, "Benim güzel ailem... 4 Temmuz 2023... Hayatımın en özel günü... Ziyarete gelen, arayan, mesaj gönderen herkese yürekten teşekkürler. Mutlu, huzurlu, bol kahkahalı büyütebilmek dileğiyle... Hoş geldin Eloş'um..." mesajını yazmıştı.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Sosyal medya hesabından zaman zaman kızıyla ve eşiyle pozlarını paylaşan Aslı Enver'in kızı Elay 1 yaşına bastı.

Kızının doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlayan Enver, Elay'ın 1 yaş kutlamasından kareleri sevenleriyle paylaştı.

Aslı Enverin kızı 1 yaşına girdi Paylaşımlar dikkat çekti

"ELAY 1 YAŞINDA"

Haberin Devamı

Paylaşımına The Temptations grubunun "My Girl" şarkısını ekleyen ünlü oyuncu, şu notu düştü:

Bu şarkı benden sana canım kızım. İyi ki geldin. Hep dediler ki zaman çok hızlı geçecek tadını çıkar, haklılarmış. Hayatımın en hızlı, yavaş, heyecanlı, yorucu, endişeli ama en mutlu 1 senesi… Elay 1 yaşında.Bile

Aslı Enverin kızı 1 yaşına girdi Paylaşımlar dikkat çekti

Yazarlar