GalatasarayGalatasaray'dan fırsat transferi! 21'lik yıldız için hamle

Galatasaray'dan fırsat transferi! 21'lik yıldız için hamle

10.09.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde gündeme sürpriz bir ismin geldiği öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, genç on numarayı kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Galatasaraydan fırsat transferi 21lik yıldız için hamle

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın hücum hattına yapılacak takviye konusunda sürpriz bir ismi gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, takımından ayrılması beklenen yıldız futbolcuyu kadrosuna katmayı hedeflediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Fransız basınından Foot1'in haberine göre; Galatasaray'ın Olimpik Lyon'dan Rayan Cherki ile ilgilendiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların, 21 yaşındaki on numara için harekete geçtiği aktarıldı.

Olimpik Lyon'un Rayan Cherki'ye transfer için izin verdiği ancak 21 yaşındaki on numaranın Paris Saint Germain ve Borussia Dortmund'a transferinin çeşitli sebeplerden dolayı gerçekleşmediği kaydedildi.

Galatasaraydan fırsat transferi 21lik yıldız için hamle

Olimpik Lyon'un Rayan Cherki'ye mevcut sözleşmesinden daha az maaş kazanacağı bir teklifte bulunduğu ancak oyuncu tarafının bu teklifi reddettiği aktarıldı. Rayan Cherki'nin hala Olimpik Lyon'dan ayrılma ihtimali olduğu ve Galatasaray'ın harekete geçtiği vurgulandı.

Galatasaray'ın yıldız futbolcuyla ilk görüşmeyi yaptığı kaydedildi. Sarı-kırmızılı takımda Okan Buruk'un Rayan Cherki'yi on numarada değil kanat bölgesinde görevlendirmeyi düşündüğü belirtildi.

Haberin Devamı

21 yaşındaki on numara, bu sezon Olimpik Lyon'da maça çıkmadı. Rayan Cherki'nin Ligue 1 ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri 25 milyon euro.

Olimpik Lyon altyapısında yetişen Rayan Cherki, Fransa U23 Milli Takımı'nda da forma giyiyor.