AdvertorialKahve Dünyasına Yön Verenler
Sponsorlu

Kahve Dünyasına Yön Verenler

29.09.2024 - 10:15 | Son Güncellenme:

Günümüz dünyasında birçok kişi için kahve artık bir içecekten çok daha fazlası...

Kahve Dünyasına Yön Verenler

 Hacmi günden güne artan kahve sektörüyle birlikte kahve makinelerinde de talep her geçen gün artış gösterirken, Saruhan Holding bünyesindeki Alman teknoloji devi Fakir Hausgeräte ve De’Longhi, kullanıcı dostu tasarımları ve teknolojik yenilikleriyle öne çıkararak günlük yaşamı kolaylaştıran pratik çözümlere odaklanıyor. Kaave ise, her iklim kuşağından gelen ve farklı notaları buluşturan kahve lezzetiyle 5. nesil akıma eşlik ediyor.

Kaave’nin fincanlardan süzülen başarısı

Kaave markasının fikren oluşmasıyla rafa çıkması arasında 1 yıllık Ar-Ge süreci bulunuyor. Kaave’nin hikayesi, 2016 yılında Fakir Hausgeräte’nin ürettiği ilk Türk kahvesi makinesi olan Kaave ile başladı. Marka bugün; 5.nesil kahveciliğin Türkiye’deki ilk temsilcisi olarak, kendi kahve kavurma tesislerinde dünyanın çeşitli yörelerinden gelen en kaliteli kahve çekirdeklerini inovatif teknolojiler ile işleyerek, kahve severlere sunuyor. En önemlisiyse marka, kendi kahvesini ürettiği gibi kendi makinesini de üreten sektördeki tek yerli marka.

Ambalajların üzerine tat profilini yazan tek marka

Kaave ile kahveseverler, yenilikçi teknoloji ve kahvecilik anlayışının bütünleşmesi sonucu ortaya çıkan benzersiz lezzetleri deneyimleme fırsatı buluyorlar. Kahvecilikte 5. neslin ilk temsilcisi olan marka; her iklim kuşağından dünyanın en iyi çiftliklerindeki nitelikli kahve çekirdeklerini getirip inovatif teknolojiler ve yeni demleme yöntemlerini kullanarak, her pakette aynı kalitede, aromada ve nitelikte kahveleri misafirlerine sunuyor. Kaave ayrıca, bir ilki hayata geçirerek, kahve ambalajlarının üzerine tat profilini yazan tek marka. Marka, benzin istasyonlarında, ara sokaklarda kafelerde bazen en lüks otelin lobisinde ya da havalimanında VIP Lounge’da bazen de alışveriş yaptığınız marketin çıkışında ya da çalıştığınız kurumda karşınıza çıkabiliyor.

Geleneksel Türk kahvesi lezzetine Trio dokunuşu!

Kahvesini közde sevenleri de düşünen Kaave, közde kahve yapma geleneğini modern teknolojiyle birleştiriyor ve adını taşıyan makinesi Kaave Trio ile geleneksel yöntemleri koruyarak, kahveyi közde pişirmeyi sağlarken, tek tuşla sütlü sıcak çikolata, sütlü kahve, sütlü Türk kahvesi gibi tüm sütlü sıcak içecekleri dakikalar içinde hazırlayabiliyor. Üstün teknolojik özelliklere sahip cihaz, susuz çalışmaya karşı koruma özelliği sayesinde kahve makinesini otomatik olarak kapatarak kullanıcısını güvenli bir kullanım da sunuyor.

De’Longhi ile 50’den fazla sıcak soğuk içecek lezzeti tek makinede

Türkiye’de otomatik Türk kahvesi makineleri hala revaçta olsa da tüketiciler çok fonksiyonlu makinelere de ilgi gösteriyor. De’Longhi, hem evlerde hem de işyerlerinde herkesin tercihine ve alışkanlığına uygun bir kahve rutini sunmayı hedefliyor. De’Longhi’de espresso, cappuccino, latte ve cold brew gibi farklı kahve türlerini hazırlayabilen modeller mevcut. Eletta Explore, De’Longhi’nin 50’den fazla sıcak, soğuk ve cold brew demleme kahve lezzetlerini tek tuşla hazırlayabilen, pazardaki iddialı kahve makinelerinden biri. Eletta Explore, asıl lezzetine ulaşması için normalde yaklaşık 24 saatlik bir demlenme süresi gerektiren cold brew kahveyi, 5 dakikadan kısa sürede demleyebilen ilk ve tek makine. Özel ColdExtraction Teknolojisi, en sevilen çekirdekleri otomatik olarak öğütüp sıkıştırarak ve ardından kahve dozunu oda sıcaklığındaki suyla çok düşük basınçta demleyerek tüm kahve nüanslarını bir fincan cold brew kahveye dönüştürebiliyor. De'Longhi’nin yarattığı LatteCrema & Cool Teknolojisi, sıcak veya soğuk, tercih ettiğiniz kahveyi tek tuşla dilediğiniz şekilde hazırlıyor ve süt bazlı kahveler için barista kalitesinde optimum mikro köpük oluşturarak yumuşak içim opsiyonu sunuyor. Tescilli Bean Adapt Teknolojisi sayesinde ise, hangi kahve çekirdeği çeşidini seçerseniz seçin, Eletta Explore ideal kahve lezzetini ve aromaları korumak için gerekli ayarları kolayca uyarlıyor. Coffee Link Uygulaması sayesinde, kahve rutinlerinizi uzaktayken de sürdürmenize yardımcı oluyor. Bean Adapt teknolojisiyle kahve ekstraksiyon parametrenizi ayarlayabilir, makinenizi kontrol edip bakımını yapabilirsiniz veya akşam trafikte kalmış olsanız bile, eve vardığınızda sizi bekleyen sıcacık bir kahveyle karşılaşabilirsiniz. Makine aynı zamanda renkli 3.5” TFT ekranı ve soft touch ikonları ile yepyeni kahve tarifleri keşfedip seçmeyi kolaylaştırırken, çıkarılabilir drip tepisi ve otomatik kendini temizleyen süt karafı kolay temizlik imkanı sağlıyor.

İlandır