Bir erkeği WhatsApp yazışmalarından nasıl tanırsın?

Herkese merhabalar,

Erkek dilinin şifrelerini yazılarımda sizlerle paylaşırken bazı yaşanmış örnekleri sunuyorum çünkü hiçbir şey, gerçek hayattan yaşanmış olaylar kadar etkili değildir. Aslına bakarsanız bir erkekle sosyal medyadan yazışırken onun cümlelerine bakıp o adamın kalitesini ve kalibresini anlayabilirsiniz, örneğin size sorduğu birtakım sorular bile kafa yapısını size gösterir. Yeter ki siz duygularınızı bir kenara bırakıp mantığınızı kullanın. Sosyal medyadan tanışmalar çok moda ve bu yazışmalar hiçbir tanışmaya dönüşmeden başlayıp bitebiliyor, bu durumda size ne yazdığına çok dikkat etmeniz gerekir, işte size bazı enteresan örnekler:

1) Neden bu işi yapıyorsun?
İşinizle ilgili garip sorular sorduğunda ona yanıt vermekle uğraşmayın çünkü karşınızda saygısız bir adam var, normalde kimse başkasının işiyle ilgili yorum yapamaz buna en basit anlatımıyla terbiyesizlik diyoruz fakat bunun sebebi genelde bir tarafın hep sessiz kalmasıdır. Ses çıkarmadıkça saygısız taraf daha da saçma sorular sormaya başlar; yani bu tip durumlarda tepki göstermeniz gerekiyor.

2) Kaç para kazanıyorsun?
Bundan daha saçma bir soru olamaz, bırakın flört ettiğiniz bir insanı, arkadaşlarınızın bile böyle sorular sormasına bence izin vermeyin çünkü özel bilgidir ve kimseyi ilgilendirmez; yani bir insan nasıl olur da size kazandığınız parayı sorabilir, sizce mantıklı mı? Ben de soruyorum diyorsanız karşı tarafın da size sorması normaldir ancak aksi halde aniden size kazancınızı sorması nereden bakarsak bakalım saçma.

3) İsminden memnun musun?
Pek sık rastlanmayan bir isme sahip bir danışanım başına böyle bir olay geldiğini anlatmıştı yani sosyal medyadan yazışmakta olduğu adam sürekli konuyu kadının ismine getiriyor ve garip yorumlar yapıyor, son derece anlamsız. İşin enteresan tarafı kadın da bu esprilere gülüyor ve dolayısıyla adam bu durumdan daha fazla cesaret bularak saçma esprilerine devam ediyor. Aslında şunu söylemeliyiz, bir erkek sizin tavırlarınıza bakarak ilerler yani sizin tepkilerinize dikkat eder ve ona göre adım atar.

Haberin Devamı

4) Sence sana neden şans vermeliyim?
Bu bir narsistin sorusu, kibirli ve şımarık bir adam sizi sorguya çekiyor ve size şans vermek için onu ikna etmenizi bekliyor çünkü onunla ilişki yaşamak dünyanın en büyük şansı, bu nimeti kaçırmayın! Tamam bir erkek şımarmış olabilir bunu anlıyorum da bu tip erkekleri çekici bulan ve ukala tavırlarından zevk alan bir kadının, sonrasında bu adamdan rahatsız olmasını anlamıyorum çünkü adam en başından beri zaten kibirliydi ve hiç değişmedi. Size çekici gelmiyorsa bu tip adamlardan uzak durun derim.

5) Kilo vermeyi düşünüyor musun?
Şöyle yanıt vermelisiniz: Hoşuna gitmediyse iletişimi kesebiliriz hatta belki bu iyi bir fikir olabilir çünkü fiziksel özelliklerimle ilgili yorum yapılmasından rahatsız oluyorum ve beni olduğum gibi sevecek birisi dışında kimseye hayatımda yer yok!Ne kadar net bir açıklama değil mi?Net olmanız size her zaman kazandırır çünkü açık kapı bırakırsanız genellikle ilişkilerinizde kaybedersiniz, bunu pek tavsiye etmiyorum. Öyle ki, bugün sizin kilonuzla ilgili yorumlar yapan bir adam yarın kim bilir hangi konularda yorumlar yapar? Bunu kestirebilmek çok zor, dolayısıyla en başından önünü kesmenizi tavsiye ediyorum.

Sizinle ilgili veya ilgi alanlarınızla ilgili yorumlar yapan bir insanın her an için yeni bombalar patlatmasına hazır olun, sizi rahatsız edecek her türlü lafı edebilir ve tek amacı dolaylı yoldan size kendinizi kötü hissettirerek manipülasyon yapmaktır. Eğer bu örneklerin tam aksine size beğenisini dile getiriyorsa ona bir şans verebilirsiniz çünkü sizi beğenmeyen bir adam neden sabah akşam size mesaj atsın, öyle değil mi?

Görüşmek üzere,
Adil Yıldırım

Haberin Devamı