MerkezMüdür Çebi: Osmaniye’de sporu canlanması için tüm imkanları seferber ettik

Müdür Çebi: Osmaniye’de sporu canlanması için tüm imkanları seferber ettik

19.07.2024 - 10:38 | Son Güncellenme:

Müdür Çebi: Osmaniye’de sporu canlanması için tüm imkanları seferber ettik

Müdür Çebi: Osmaniye’de sporu canlanması için tüm imkanları seferber ettik

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, kentte sporu canlandırmak adına tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek “Sportif müsabakalar ve yatırımlar ile ilimizde sporun canlanması ve sporun tabana yayılması için çalışmalarımıza mesai saati gözetmeden devam ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda, Eğitim Yönetim Sistemi (EYS) kapsamında görev yapan antrenörlerle bir bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantının gündeminde, yapılan çalışmaların ve EYS sisteminin genel değerlendirmesi yer aldı. Yaklaşık bir saat süren toplantıda, antrenörlerin branşlarıyla ilgili çalışma programları, sportif faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri ve federasyon faaliyetleri gibi konular ele alındı.

Osmaniye’de sporu canlandırmak adına tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, "Sportif müsabakalar ve yatırımlar ile ilimizde sporun canlanması ve sporun tabana yayılması için çalışmalarımıza mesai saati gözetmeden devam ediyoruz. Başarı bir ekip işidir. Biz de bunun farkında olarak bünyemizde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte İl Müdürlüğü olarak ilimize en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Burada sporun tabana yayılmasında en büyük görevlerden bir tanesi antrenörlerimize düşüyor. Antrenörlerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda durum değerlendirmesi yaparak daha iyi nasıl hizmet verebiliriz? Daha çok gencimizi nasıl kazanabiliriz? Sporda başarı çıtasını nasıl yükseltebiliriz gibi konuları ele alarak kendimize yol haritası çiziyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Toplantı, kent sporunun her branşta zirveye taşınması için yapılacak gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesinin ardından sona erdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI