MenteşeMuğla'da 30 Ağustos coşkusu

Muğla'da 30 Ağustos coşkusu

30.08.2024 - 12:20 | Son Güncellenme:

Muğla'da 30 Ağustos coşkusu

Muğlada 30 Ağustos coşkusu

Cavit AKGÜN/ MUĞLA, (DHA) - MUĞLA'nın merkez ilçesi Menteşe'de, '30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı coşkuyla kutlandı.

Haberin Devamı

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Atatürk Anıtı'na Vali İdris Akbıyık ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras çelenk bıraktı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan törene AK Parti milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz, CHP Milletvekili Cumhur Uzun, İYİ Parti Milletvekili Metin Ergun, Gelecek Partisi Milletvekili Selçuk Özdağ, Muğla Garnizon ve Aksaz Harp Filo Komutanı Tümamiral Baybars Küçükatay, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Adli Yargı Komisyon Başkanı Ercan Arslan, Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Baro Başkanı Levent Akgün, vali yardımcıları, daire müdürleri, siyasi parti ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

Vali İdris Akbıyık, makamında tebriklerin kabulünden sonra kutlamalar için Cumhuriyet Meydanı'na geçildi. Vali Akbıyık ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, halkın ve törene katılanların bayramını kutladı. Öğrenciler tarafından şiirler okunması ve halk oyunlarının ardından tören, jandarma komandoların sis bombaları eşliğinde sunduğu gösterinin ardından sona erdi.(DHA)

FOTOĞRAFLI