KayseriEMAR Grup FK'da sezon hazırlıkları hız kazandı

EMAR Grup FK'da sezon hazırlıkları hız kazandı 

04.02.2021 - 16:15 | Son Güncellenme:

EMAR Grup FK'da sezon hazırlıkları hız kazandı 

EMAR Grup FKda sezon hazırlıkları hız kazandı

İlyas KAPLAN/KAYSERİ, (DHA) - SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan takımlardan EMAR Grup FK, sezon hazırlıklarına devam ediyor.
2020-2012 Sezonu'nda Kayseri'yi bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan takımlardan EMAR Grup FK çalışmalarını teknik direktör Ferhat Kurnaz yönetiminde sürdürüyor. Futbolcular son yapılan antrenmanda kondisyon çalışması gerçekleştirdi.
Antrenman öncesinde açıklama yapan Asbaşkan Oğulcan Karahan, BAL mücadele edecek olan tüm takımların çalışmalara başlaması gerektiğini belirterek, "1 Aralık’ta top başı yaptık. O tarihten itibaren çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Biz sezon yarın lig başlayacakmış gibi hazırlanıyoruz. Sadece istediğimiz kadar hazırlık maçı yapamıyoruz. Buraya takım davet edemiyoruz, biz gidemiyoruz. Takımımızda hava güzel. Aile ortamı oluşturmaya başladık. Her şey güzel gidiyor. Benim diğer kulüplerden ricam; sezon hazırlıklarına başlamaları yönünde. Ne kadar çok takım hazırlıklara başlarsa federasyon üzerindeki baskı da o kadar artacaktır. Ligler başlasın ki 10-12 aydır evine ekmek götüremeyen futbolcular için bir şey yapmış olalım. Bizim tek temennimiz, sezonun başlaması ve bizim şampiyonluğa ulaşmamız" dedi.
FERHAT KURNAZ: TARİH AÇIKLANMASINI BEKLİYORUZ" 
Takımın durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Serhat Kurnaz ise  "Sezon hazırlıklarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Liglerin başlayacağı tarih açıklanmadığı için programımızı tam yapamıyoruz. Hem hocalar hem de oyuncular için zor bir süreçten geçiyoruz. Mart ayının ortasında ligin başlayacağına dair söylentiler var. Son zamanlardaki gelişmeler bu durumun biraz daha uzayacağı yönünde. Biz, bunlara takılmıyoruz. Haftanın 4-5 günü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zaman bizim için önemli değil, Nisan’da da başlayabilir. Plan ve program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonrası bizim içinde önemli değil. Bizler bir tarih açıklanmasını bekliyoruz. Tarih açıklanırsa daha yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Haftada iki hazırlık maçı da yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI

 

 

KEŞFETYENİ
15 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! Nikah yeri olay oldu: Yurt dışı sayılır
15 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! Nikah yeri olay oldu: Yurt dışı sayılır

Cadde | 11.04.2025 - 09:43

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Dilara Talay ile sessiz sedasız bir şekilde evlendi.

Yazarlar