KahramanmaraşKahramanmaraş’ta protokol ile vatandaşlar bayramlaştı

Kahramanmaraş’ta protokol ile vatandaşlar bayramlaştı

16.06.2024 - 21:16 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş’ta protokol ile vatandaşlar bayramlaştı

Kahramanmaraş’ta protokol ile vatandaşlar bayramlaştı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ’ta protokol, Kurban Bayramı’nın birinci gününde Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen programla bayramlaştı.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kurban Bayramı nedeniyle beraberinde milletvekilleri, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ilçe belediye başkanları ve daire amirleriyle ilk olarak Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda, 6 Şubat depremlerinde haytalarını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret etti. Kur’an-ı Kerim okunup dua edilmesinin ardından protokol, Şeyh Adil Mezarlığı’na geçerek buradaki şehitliği ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve beraberindekiler Milli İrade Meydanı’na geçerek burada düzenlenen resmi bayramlaşma programına katıldı. Programa vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bayramlaşmanın arından bir değerlendirme yapan Vali Mükerrem Ünlüer, bayramın huzur içerisinde kutlandığını belirterek, “Kurban Bayramı’nı birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Biraz önce de Maraşlı kardeşlerimizle beraber bayramlaştık. Çok güzel bir bayram geçiyor Allah’a çok şükür şu anda önemli bir kaza ve sıkıntı yok, yollarımız trafiğe açık, vatandaşlarımız duyarlı davranıyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Nice böyle hep beraber mutlu güzel bayramlar yaşayalım inşallah” dedi.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI