Dikili3. Dikili Kitap Günleri'nde '31 Mart Yerel Seçimler Sonrası Türkiye' söyleşisi

3. Dikili Kitap Günleri'nde '31 Mart Yerel Seçimler Sonrası Türkiye' söyleşisi

24.07.2024 - 16:20 | Son Güncellenme:

3. Dikili Kitap Günleri'nde '31 Mart Yerel Seçimler Sonrası Türkiye' söyleşisi

3. Dikili Kitap Günlerinde 31 Mart Yerel Seçimler Sonrası Türkiye söyleşisi

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Dikili ilçesinde, 3'üncüsü bu yıl düzenlenen Kitap Günleri'nde '31 Mart Yerel Seçimler Sonrası Türkiye' konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşide Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek, Meryem Gül Çiftci Binici ve Burhanettin Bulut, yerel seçimler öncesi ve sonrasından yaşanan gelişmeleri değerlendirdiler.

Haberin Devamı

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) iş birliğinde düzenlenen 3. Dikili Kitap Günleri kapsamında Dikili 75. Yıl Parkı'nda '31 Mart Yerel Seçimler Sonrası Türkiye' konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşiye CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek, Meryem Gül Çiftci Binici ve Burhanettin Bulut konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide yerel seçimler öncesi ve sonrasından yaşanan gelişmeleri değerlendirildi. Söyleşiyi Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi, CHP Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı ve ilçe yönetimi ile çok sayıda vatandaş izledi.

Söyleşi sonrası plaket takdiminde bulunan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, "3. Dikili Kitap Günleri'miz yoğun bir ilgiyle devam ediyor. Bu akşam üç değerli Genel Başkan Yardımcımız Gökan Zeybek, Meryem Gül Çiftci Binici ve Burhanettin Bulut, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ve sonrasını değerlendirerek değerli düşüncelerini bizlerle paylaştı. Genel Başkanımız Özgür Özel'in önderliğinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde güzel bir başarı hikayesi yazdık. Bu başarıda Genel Başkan Yardımcılarımız da gece, gündüz çalışarak Türkiye haritasının kırmızıya boyanmasına ciddi oranda katkı sundular. Yerelde elde etiğimiz başarıyla genel seçimlerde de partimizi iktidara taşıyacağız" dedi.(DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI