Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Türkiye Hilton Otellerinin Genel Koordinatörü Mehmet Kunt, esprileriyle dostlarını güldürdü. Arkadaşları arasında hep neşe saçan Kunt, o akşam yine kural bozmamıştı.

Gülen yüzler

Başkanın kar tatili

Dönemin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Metin Aşık ve eşi Hülya Aşık, sömestr tatilini fırsat bilip, kızları Eda ile Uludağ’a gitti. Aile, kayak tatili yapmanın tadını çıkardı.

Gülen yüzler

Doğum günü daveti

Şebnem ve Celal Çapa, küçük oğlu Emre Çapa için düzenledikleri doğum günü davetinde cemiyet hayatının pek çok seçkin ismini bir araya toplamıştı. Cartoon Bar’da gerçekleşen davette Emre, etkinlik boyunca anne kucağından aşağıya hiç inmemişti.

Haberin Devamı

Gülen yüzler

Moda dünyasına renk geldi

Kulak Burun Boğaz Doktoru Petro Şenol’un turizmci eşi Christine Şenol’un son zamanlarda tasarımını üstlendiği spor kıyafetler ilgi görüyordu. Christine Şenol’un yaptığı C.C.C markası altında gerçekleşen çalışmalar moda dünyasında ilgiyle izleniyordu.

Gülen yüzler

Dostları buluşturan açılış

Sonbaharın gelmesiyle İstanbul cemiyet hayatının kültür ve sanat hayatında gözle görülür bir hareket başlıyor. İşte böyle bir sergi açılış davetinde Lemis-Mustafa Has, kardeşleri Şule Has ve dostlarıyla bir sergi açılışında buluşmuştu.

Gülen yüzler