Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Ailesine kavuştu

Güler yüzüyle dostları arasında ayrı bir yeri olan Özdemir Sabancı, uzun yurt dışı seyahatinin ardından İstanbul’a dönmüştü. İş insanı, ayağının tozuyla bir dostunun davetine ailesiyle katılmıştı.

Ailesine kavuştu

Yaza merhaba

Moda Deniz Kulübü’nün ‘Yaza Merhaba’ balosu İstanbul cemiyet hayatının önemli isimlerini aynı çatı altında topluyordu. İş insanları Turgut Koşar ve Hayati Gelişen’i eşleriyle pistte dans ederken görüntülemiştim.

Ailesine kavuştu

Hasret giderdiler

Bebek’teki Aksu Köşkü’nde düzenlediği davetlerle dostları arasında özel bir yeri olan Handan Aksu, uzun süredir etkinliklerde görünmüyordu. İş insanının, yaz tatilini fırsat bilip, kızı Suna Aksu’yla Paris’te tatil yaptığını öğrenmiştim.

Haberin Devamı

Ailesine kavuştu

Dostları buluşturan sergi

Sonbaharın gelmesiyle İstanbul’da hareketlenen kültür ve sanat hayatının nabzı Tophane-i Amire binasında atıyordu. İş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu bir sergi davetine Enka Holding’in sahibi Şarık Tara ve eşi Lale Tara’da katılmıştı.

Ailesine kavuştu

Kupaları topladılar

Türk yatçılığının önemli kilometre taşlarından Osman Özdemiroğlu, sahibi olduğu Vanessa isimli yatıyla bir kupa daha kazanmanın sevincini yaşıyordu. Dostlarına davet düzenleyen iş insanı, sevincini yakınlarıyla paylaşmıştı.