Vitrin Yerli ve yabancı iş dünyasının liderleri IFS Connect etkinliğinde bir araya geldi

Yerli ve yabancı iş dünyasının liderleri IFS Connect etkinliğinde bir araya geldi

14.06.2024 - 16:36 | Son Güncellenme:

Türkiye'deki 20'nci yılını kutlayan global kurumsal iş uygulamaları şirketi IFS, yerli yabancı iş dünyasının liderlerini IFS Connect İstanbul etkinliğinde buluşturdu. IFS Global CEO'su Moffat'ın da katıldığı etkinlikte dijital dönüşüm ve yapay zeka alanındaki gelişmeler öne çıktı.

Yerli ve yabancı iş dünyasının liderleri IFS Connect etkinliğinde bir araya geldi

Global kurumsal iş uygulamaları şirketi IFS, iş dünyasının liderlerini IFS Connect İstanbul etkinliğinde bir araya getirdi. İstanbul'da bir otelde düzenlenen etkinlikte uzman isimler sahne alarak dijital dönüşüm alanındaki son gelişmeleri, ekonomiden psikolojiye farklı alanlarda içgörülerini, geleceğin teknolojilerini, şirketlerin dijitalleşme alanında yaşadığı zorluklar ve yeni fırsat alanlarını dinleyicilerle paylaştı.

Haberin Devamı

IFS Global CEO'su Mark Moffat, IFS Güney ve Batı Avrupa ile LATAM Başkanı André Robberts ve IFS Türkiye CEO'su Ergin Öztürk'ün ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte yapay zeka entegrasyonuyla güncellenen IFS Cloud çözümü de tanıtıldı. Katılımcılar bu yeni teknolojinin gücünü ve şirketlere getireceği yenilikleri yakından inceleme fırsatı buldu.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Prof. Dr. Acar Baltaş ve Kaan Sekban'dan ilgi uyandıran sunumlar IDC Türkiye'den Yazılım ve Bulut Araştırma Müdürü Ayşe Kaptanoğlu, CXO Medya Kurucu Ortağı Murat Yıldız, AWS Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, Koç Sistem Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akarca, Dell Technologies Türkiye Genel Müdürü & eCIS Işıl Hasdemir, Dell Technologies Türkiye Genel Müdürü & eCIS Işıl Hasdemir, Maysan Mando Bilgi Teknolojileri Müdürü Serdar Şencan, Özaltın Holding CIO'su Adil Bişkin, Bürotime Genel Müdürü Ali Topak, Arçelik CIO'su Yekta Caymaz , Hayat Holding Global BT Direktörü Tunç Şenyol, IFS Türkiye CTO'su Barış Özkan, IFS Türkiye Presales Manager Burak Bayrakdar ve IFS Türkiye Danışmanlık Hizmetleri Direktörü Sinem Korular etkinlikte konuşmacılar arasındaydı.

Haberin Devamı

Etkinlikte yer alan Sabancı Üniversitesi Finans Kursu Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş Psikolog Prof. Dr. Acar Baltaş, Komedyan- Yazar Kaan Sekban'ın sunumları da katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Etkinlikte konuşan IFS Global CEO'su Moffat, üretken yapay zekanın bilişim teknolojileri dışında artık yönetim kurulu üyelerinin gündeminde de üst sıralarda yer aldığını söyleyerek “Kendimizi yapay zekayı nasıl daha yetenekli hale getireceğimiz konusunda her zamankinden daha fazla baskı altında hissediyoruz” dedi. Sektörde, dijital dönüşüm kapsamında oldukça büyük ve önemli büyümelerin yaşandığına dikkat çeken Moffat, “Bu kapsamda yapay zekâ geleceğe yön veren en önemli uygulamalardan biri. IFS olarak bizler de yapay zekaya yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

IFS'in 20 yıldan bu yana var olduğu Türkiye pazarındaki konumunu da değerlendiren Moffat, “Türkiye'deki pozisyonumuz şu anda muhteşem. Kurumsal iş uygulamalarında liderler arasındayız. Bu bizim için büyük bir güç ve şu anda insanlara sunduğumuz katma değer bize büyük bir tanınırlık kazandırdı, bundan daha iyisi olmamıştı" diye konuştu.

Haberin Devamı

DEĞİŞİMİ KUCAKLAYAN YÜZLERCE ŞİRKETİN YOL ARKADAŞIYIZ

Etkinlikte söz alan IFS Türkiye CEO'su Ergin Öztürk ise konuşmasına bu özel günde yanlarında olan tüm katılımcılara teşekkür ederek başladı. Öztürk sözlerine şöyle devam etti:

“Geçtiğimiz 20 yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda farklı projeler gerçekleştirdik. Yaptığımız projenin başarısı, çalıştığımız şirketin kültürüne doğrudan bağlı. Bugün Türkiye'de dijital dönüşümü birlikte gerçekleştirdiğimiz 700'den fazla şirket bulunuyor. IFS'e duyulan bu güven sayesinde; değişimi kucaklayan yüzlerce şirketin yol arkadaşıyız."