TeknolojiYeni PadFone Geldi

Yeni PadFone Geldi

20.02.2014 - 16:23 | Son Güncellenme:

Tayvan merkezli dev üretici ASUS, PadFone ailesine yeni bir model daha dahil etti!

Yeni PadFone Geldi

Teknoloji dünyasının popüler üreticilerinden ASUS, yüksek performans sunan bilgisayar modellerinin yanı sıra phablet/tablet pazarında da çalışmalarını sürdürüyor. Yeni nesil akıllı cihaz çalışmalarını sessizce yürüten Tayvanlı dev üretici, geçtiğimiz yıl lanse edilen ve hemen ardından piyasaya sürülen Padfone Infinity 2’ye kıyasla daha düşük özelliklere sahip olan PadFone Infinity Lite’ı kullanıcı karşısına çıkardı.

Haberin Devamı

10.1 inçlik 1080p ekranıyla dikkat çeken ailenin en yeni akıllı üyesi Infinity Lite, 1.7 GHz hızında çalışan bir işlemciye sahip. Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemiyle geleceği bilinen akıllı cihazda 2 GB Ram ve 32 GB dahili hafıza alanı bulunuyor. 13 Megapiksellik kamera performansına eşlik eden 2400 mAh batarya gücü, tablete takıldığı anda 5.000 mAh gücünde ek bir bataryaya sahip oluyor.

ASUS PadFone Infinity Lite’ın, Tayvan’da tahminen 463 $ etiket fiyatına sahip olacağı ve Mart ayında tüketicilerin kullanımına sunulacağı biliniyor. Ülkemiz de dahil olmak üzere Avrupa ülkelerinin tamamında satışa sunulacağı hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.