TeknolojiTiktok Canlı Yayın Nasıl Yapılır? Tiktok'ta Yayın Açmak

Tiktok Canlı Yayın Nasıl Yapılır? Tiktok'ta Yayın Açmak

20.05.2021 - 05:06 | Son Güncellenme:

En çok kullanılan uygulamalardan biri de Tiktok uygulamasıdır. Tiktok uygulaması tüm dünyada kullanılması nedeniyle ilgi görüyor. Kişiler tiktok uygulamasında bulunan canlı yayın özelliğini merak ederek araştırıyor. Canlı yayın yapmak isteyen kişiler, bu uygulama hakkında araştırmalar yapabiliyor. Tiktok canlı yayın nasıl yapılır? Tiktok'ta yayın açmak için tüm detayları derledik.

Tiktok Canlı Yayın Nasıl Yapılır Tiktokta Yayın Açmak


Tiktok üzerinde canlı yayın açabilmek için kişilerin öncelikle 1000 takipçiye ulaşması gerekiyor. 1000 takipçiden az takipçiye sahip olan kişiler uygulama içerisinde canlı yayın açamıyor.

Tiktok Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

Popüler uygulamalar arasında yer alan Tiktok, herkesin ilgi gösterdiği bir uygulamadır. Bu uygulamayı merak eden kişiler, özelliklerini en iyi şekilde öğrenmek istiyor. Tiktok içeriğinde bulunan canlı yayın özelliği kişilerin kullanmak istediği bir özelliktir. Canlı yayın açabilmek için öncelikle tüm kişilerin 1000 takipçiye sahip olması gerekiyor. Kişilerin takipçisi bulunmuyorsa canlı yayın açması söz konusu değildir.

Tiktok, kullanıcılarına bu özellikleri farklı şartlarla sağlıyor. Kişiler şartları karşılamadığı taktirde canlı yayın yapamıyor. Canlı yayın açmak için ana ekranda bulunan artı işaretine tıklanır. Daha sonra ekran en sağla kaydırılarak canlı kısmına ulaşılır. Canlı kısmına geçildiğinde, canlı başlat tuşuna basarak kolayca canlı yayın başlatılır.

Tiktok'ta Yayın Açmak

Tiktok uygulamasında bulunan canlı yayın özelliği, pek çok kişinin ilgisini çekiyor. Tiktok'ta yayın açarak pek çok kişi istediği kitleye ulaşabiliyor. Yayınlar herkese açık bir şekilde paylaşılıyor. İsteyen herkese yayını kolay bir şekilde izleyebiliyor. Yayın izlemek için yayındakiler seçeneği bulunuyor. Yayındakiler kısmından yayında olan herkes aktif bir şekilde görülebiliyor. Yayın açan kişiler yayın esnasında bu bilgilere ulaşamıyor. Yayıncılar aynı zamanda yayına kimin girdiğini sohbet penceresinden görebiliyor. Ekranın sağ üst köşesinde bulunan çevrimiçi kısmından da yayında olan kişileri tek tek görebiliyor.