TeknolojiTeknolojiyle okula dönüş

Teknolojiyle okula dönüş

05.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Türk Telekom, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde, tüm satış kanallarında, akıllı çocuk saati, tablet ve bluetooth kulaklık gibi teknoloji ürünlerinde indirim ve taksitli ödeme seçenekleri içeren okula dönüş kampanyası başlattı.

Teknolojiyle okula dönüş

Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Osman Çolak, “Tüm kanallarımızda müşterilerimizin en iyi deneyimi yaşayabilmelerini amaçlarken, ayrıcalıklı ve avantajlı tekliflerle onların yanında oluyoruz. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde de tablet, kulaklık, akıllı çocuk saati gibi birçok farklı alanda öğrencilerimizin ve velilerin ihtiyaçlarına yönelik avantajlar sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

23 Eylül tarihine kadar devam eden kampanyada kullanıcılar; TCL Tab 10L Gen2 3/32 GB tablete 1.200 TL indirimle sahip olabilecekler. Inteya Hiwatch Pro Akıllı saat alana Inteya HiGo ENC 2 kulaklık %50 indirimli ve 12 ay taksit avantajı ile sunulurken, kullanıcılar TCL MT 42 akıllı çocuk saatlerine, Huawei Freebuds SE 2 bluetooth kulaklığa ve Samsung Galaxy Tab A9+ tablete peşin fiyatına 6 taksit fırsatı ile ulaşabilecekler.