Oyun DunyasiOrcs Must Die Unchained Güncelleniyor

Orcs Must Die Unchained Güncelleniyor

16.10.2014 - 00:29 | Son Güncellenme:

Orcs Must Die! Unchained’in kapalı betası tüm hızıyla devam ediyor ve yeni geliştirmeler PvP tarafında öne çıkıyor.

Orcs Must Die Unchained Güncelleniyor

Geliştirici Robot Entertainment ve yayıncı Gameforge aksiyon dolu PvP oyununa düzenli olarak güncellemeler sağlıyor. Son güncelleme, çeşitli teknik düzeltmelerin yanında oyuna iki yeni kahraman, dış görünüm seçenekleri, yeni bir harita ve çeşitli Cadılar Bayramı özel etkinlikleri dahil etti.

Haberin Devamı

Geliştiriciler henüz 1.4 güncellemesiyle birlikte kahraman Tundra’yı tanıtmıştı. Kol kuvvetiyle iş gören bu kutup ayısı, yakın ve uzak dövüşte heyecan yaratmayı çok iyi biliyor. Kudretli buz sihirleri, kendisine zaman zaman kontrol yeteneklerine karşı bağışıklık kazandırıyor ve savaş hareketliliğinin merkezinde, yığınla düşman tuzağını devre dışı bırakıyor. Üstüne üstlük oyuncuların favorilerinden olan ayı birimlerini hareketlendiriyor.

1.6 güncellemesi Orcs Must Die! Unchained’e, üç geçidi sayesinde heyecanlı maçlara şahit olmamızı sağlayacak olan “Dağlık” adlı bir harita ekliyor. Tam Cadılar Bayramı’nda şimdiye kadar kullanılan “Uçurum Kenarı” haritası ürkütücü güzellikte bir hayalet ülkeye dönüşüyor. Buna uygun olarak seçilen kahramanlar ücretsiz olarak edinilebilen, Cadılar Bayramı kostümü şeklindeki dış görünümlere bürünüyor ya da ek üç yeni giysiden birini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Buradan Orcs Must Die! Unchained tanıtım videosu izlenebilir.