11.02.2014 - 10:36 | Son Güncellenme:
Dragos sahilinin yepyeni restoranı Gemide Balık, Ege ve Akdeniz’e özgü mezeden ara sıcağa, ana yemekten tatlıya birçok lezzeti Adalar manzarası eşliğinde misafirleri ile buluşturuyor.
Yaşar Ekiz, Resul Kibaroğlu ve Bulut Kalkavan’ın işletmeciliğini üstlendiği Gemide Balık, yılların vermiş olduğu deneyimi, kalite ve hijyenle birleştirip en güzel lezzetleri oluşturuyor ve profesyonel bir servis anlayışıyla konuklarına sunuyor.
12 ay boyunca hizmet veren mekan, günlük servis ettiği taptaze balıkları, mevsimsel tatlar ile birleştirerek konuklarını unutamayacakları bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. 25 kişilik mutfak ve salon ekibi ile Gemide Balık, menüsünü belirli aralıklarda değiştirerek misafirlerine farklı ve özel tatlar sunmayı amaçlıyor. Gemide Balık’ın özel lezzetleri arasında ise ‘Yunan Sarma’, ‘Lezzet Lokumu’, ‘Balık Külpastı’, ‘Balık Kokoreç’, ‘Balık Kebabı’, ‘Balık Pastırması’ ve ‘Levrek Sarma’ yer alıyor.
Turkuvaz, mavi ve beyaz tonlarıyla bezenmiş mekan kapalı alanda 150, açık alanda ise 300 kişiyi ağırlama kapasitesine sahip. Gemide Balık, yerli ve yabancı slow müziklerin yanı sıra Yunan ezgileri eşliğinde ağırladığı misafirleri için özel günlerde canlı müzik hizmeti de veriyor. Mekan ayrıca organizasyon, davet ve özel günler için tamamen kapatılabilecek alanları misafirlerin kullanımına sunuyor.