TatilÇanakkale Savaşı mobil müzeyle anlatılacak

Çanakkale Savaşı mobil müzeyle anlatılacak

21.07.2020 - 17:27 | Son Güncellenme:

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, 22-30 Temmuz tarihleri arasında İstanbullular ile buluşacak. Savaş dönemine ait objeler ile donatılan Mobil Müze, 2 yılda Türkiye'nin 108 noktasına ulaşacak.

Çanakkale Savaşı mobil müzeyle anlatılacak

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Çanakkale ruhunun tüm Türkiye'yi dolaşmasını sağlamak amacıyla 'Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi' oluşturdu. Çanakkale'nin ilçelerinden sonra Trakya turunu tamamlayan Mobil Müze, 2 yılda Türkiye'nin 108 noktasına ulaşacak.

Haberin Devamı

Çanakkale Savaşlarına ait objelerin sergilendiği ve o döneme ait görsel materyellerin izletildiği Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, yarından itibaren İstanbul'da olacak. Dış ses, ambiyans ve tasarımlar ile 'Al Sancağın Dalgalandığı Her Yerdir Çanakkale' ülküsüyle Çanakkale ruhunu, Türkiyenin dört bir yanına taşıyacak olan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, 22-30 Temmuz 2020 tarihlerinde, 9 gün boyunca İstanbulda gezilebilecek.

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, 22 Temmuz'da Beylikdüzü'nde, 23 Temmuz'da Esenler'de, 24 Temmuz'da Eyüpsultan'da, 25 Temmuz'da Fatih'te, 26 Temmuz'da Beyoğlu'nda, 27 Temmuz'da Beşiktaş'ta, 28 Temmuz'da Kadıköy'de, 29 Temmuz'da Üsküdar'da ve 30 Temmuz'da Pendik'te olacak. 

Haberin Devamı

Çanakkale Savaşı mobil müzeyle anlatılacak

KEŞFETYENİ
Oğlu Harun'un mezarını ziyaret etti! Sevenlerinden dua istedi
Oğlu Harun'un mezarını ziyaret etti! Sevenlerinden dua istedi

Cadde | 28.03.2025 - 07:13

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, geçtiğimiz yıl kaybettiği oğlu Harun Akaröz'ün Bodrum'daki mezarlığını ziyaret etti. Soyman, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerinden dua istedi.

Yazarlar