10.09.2014 - 11:01 | Son Güncellenme:
Antalya’yı sevenler bilir, Akdeniz’e nazır balıkçılar genelde Lara bölgesinde konuşlanmıştır. Büyüklü küçüklü benzer dekorasyonlu, damaktan önce göze hitap eden balık restoranları ve meyhaneler… Aralarında iyisi de var, kötüsü de.
yudum.sasmaz@milliyet.com.tr
Ama Konyaaltı’nda yaklaşık iki yıldır hizmet veren ve şehre dışarıdan gelenlerin çok da bilmediği bir işletme daha var: Balıkçı Adnan.
Bir aile işletmesi burası; mutfakta, serviste, müşteri ilişkilerinde, her türlü hizmetin içinde Adnan Bal ve güler yüzlü aile bireyleri.
Neden gitmek görmek gerekir derseniz, işte şimdi geldik esas meseleye.
Bu küçük restorana öyle lezzetler sığdırmışlar ki çok da benzerini tatmamışsınızdır piyasada.
Tarifini paylaşmaya bir türlü ikna edemediğimiz ve fakat 11 farklı ottan oluştuğunu öğrendiğimiz başta olmak üzere, tüm meze çeşitleri ve her gün taze gelen balıklardan hangisine kayarsa kaysan gönlünüz, pişman olmayacaksınız.
İşin kötüsü aklınız sipariş etmediklerinizde kalacak!
Üstelik keyfiniz hesabı öderken de kaçmayacak…