İngiltere Premier LigYusuf Yazıcı transferinde önde olan kulüp belli oldu! Yıldız futbolcunun yerini alacak

Yusuf Yazıcı transferinde önde olan kulüp belli oldu! Yıldız futbolcunun yerini alacak

19.09.2024 - 19:03 | Son Güncellenme:

Yaz transfer döneminde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi merak ediliyordu. İngiltere'den tecrübeli oyuncuyla alakalı açıklama geldi.

Yusuf Yazıcı transferinde önde olan kulüp belli oldu Yıldız futbolcunun yerini alacak

Fransız ekibi Lille'deki sözleşmesi bittikten sonra serbest oyuncu statüsüne giren Yusuf Yazıcı, yaz transfer döneminde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılmıştı. Ancak millî futbolcu bir takımla anlaşmaya varmadı.

Haberin Devamı

4 KULÜP İSTİYOR

İngiltere basınından HITC Football'un haberine göre Yusuf Yazıcı; Aston Villa, Crystal Palace, Brentford ve Bournemouth'tan gelen teklifleri değerlendiriyor.

İNGİLİZ GAZETECİDEN YUSUF YAZICI AÇIKLAMASI

Fanatik'te yer alamn habere göre söz konusu iddiaların üzerine İngiliz gazeteci James Westwood'a Yusuf Yazıcı'nın Premier Lig'e transfer olma ihtimali hakkında konuştu:

Şu anda serbest olan oyuncular, özellikle kadrolarında eksik bulunan takımlar için bir fırsat. Yusuf Yazıcı da tabii ki bunlardan biri. 4 kulübün ne kadar ilgilendiğini net olarak bilmiyorum ama bir fikrim var. Yusuf Yazıcı için şu anda en mantıklı kulüp Brentford. Çünkü hücum güçleri şu anda zayıf. Özellikle geçtiğimiz sezona göre üçüncü bölgede gerilediler.

Haberin Devamı

Brentford, en büyük yıldızı Ivan Toney'yi kaybetti. Yasa dışı bahis cezası sona erdikten sonra oyuncu kulüpte barınamadı ve Suudi Arabistan'a gitti. Bu yaz transfer olan Thiago da sakatlandı. Yazıcı bir santrfor değil ama Brentford'ın hücumdaki eksiklerini gidermeye yardımcı olabilir.