GalatasarayYunan basını, Galatasaray'ın PAOK zaferini böyle gördü: Canavar gibi savaştı, kaliteye teslim oldu!

Yunan basını, Galatasaray'ın PAOK zaferini böyle gördü: Canavar gibi savaştı, kaliteye teslim oldu!

26.09.2024 - 07:56 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk hafta maçında PAOK'u 3-1'lik skorla devirmesi, Yunan basınında geniş yankı uyandırdı. Yunan basını sarı-kırmızılı takımın kalitesine ve yıldızlarına vurgu yaptı.

Yunan basını, Galatasarayın PAOK zaferini böyle gördü: Canavar gibi savaştı, kaliteye teslim oldu

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray kendi saha ve seyircisi önünde PAOK'u 3-1 yenerek Kupa 2'ye iyi bir başlangıç yaptı. Yunan basını zorlu müsabakaya geniş yer ayırdı. İşte öne çıkan yorumlar:

Haberin Devamı

Topontiki: PAOK İstanbul'da mücadele etti ancak Galatasaray'a 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Yunanistan şampiyonu, iyi performansına rağmen maçtan olumlu sonuç almayı başaramadı. 

Sdna: Galatasaray'ın süper starları PAOK'u mağlup etti. Selanik ekibini boğan yıldızlarını harekete geçiren sarı-kırmızılılar takım olarak var gücüyle mücadele eden rakiplerine karşı sonuca gitti.

Yunan basını, Galatasarayın PAOK zaferini böyle gördü: Canavar gibi savaştı, kaliteye teslim oldu

Novasports: PAOK çok mücadele etse de sonuna kadar dayanamadı. Fırsatları kaçırdı, hatalarının bedelini ödedi, skorda eşitliği sağladı ama sonunda gücü tükendi ve rakibinin kalitesine boyun eğdi.

'İKİ UCUZ GOL YEDİ'

Patris: PAOK iyi oynadı ama sonunda Galatasaray'a yenildi. Avrupa Ligi'nin ilk maçında deplasmanda iyi bir rekabetçi görünüm sergilemesine rağmen fırsatları kaçırdı ve iki ucuz gol yiyerek mağlup oldu.

Haberin Devamı

Sport24: PAOK cesur futbolunun karşılığında daha fazlasını hak ediyordu ama geriye düşüp sonrasında beraberliği de yakalamasına rağmen sonrasında dayanamayarak yenilgiyle ayrıldı.

Protothema: Selanik ekibi iyi mücadele etti ama baskıya dayanamadı. Maçtan iyi bir sonuçla ayrılabilirlerdi ama Galatasaray gibi kaliteli takımlara karşı hataların neye mâl olduğunu öğrendiler.

Yunan basını, Galatasarayın PAOK zaferini böyle gördü: Canavar gibi savaştı, kaliteye teslim oldu

'HATALAR TAKIMA ÇOK PAHALIYA PATLADI'

Agriniotimes: Galatasaray kaliteli kadrosuyla üstünlüğünü kanıtladı. Türkler PAOK'un hatalarından yararlandı. İkinci yarıda attıkları iki golle kazanmayı başardılar. Hatalar takıma çok pahalıya patladı.

Gazzetta: Canavar gibi savaştı, kaliteye teslim oldu. PAOK iyi mücadele etti ama karşısında on milyonlarca euro değerinde bir takım vardı. Sonlara dek maçın içinde kalsa da sonunda mağlup oldu.

Yazarlar