GalatasarayNihat Kahveci'den Victor Osimhen vurgusu: '100 milyon euroluk oyuncuyum' demiyor!

Nihat Kahveci'den Victor Osimhen vurgusu: '100 milyon euroluk oyuncuyum' demiyor!

26.09.2024 - 01:58 | Son Güncellenme:

Eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın PAOK maçındaki galibiyetini değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nin 1'inci haftasında PAOK ile karşı karşıya gelen Galatasaray, sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Galatasaray'ın PAOK müsabakasındaki galibiyetini Nihat Kahveci değerlendirdi.

Haberin Devamı

PAOK'un maç öncesi sosyal medyadan yapığı paylaşıma dikkat çeken Nihat Kahveci, "PAOK, 'Konstantinopolis'e geliyoruz' dedi, İstanbul'u gösterdik. İstanbul cehennemini gösterdik. Taraftar muhteşemdi, Galatasaray çok iyiydi. Bütün Galatasaraylı taraftarlar takımıyla şu anda gurur duyuyordur, ben de gurur duyuyorum. Valla helal olsun, işte bu" dedi.

Galatasaray'ın galibiyetinin eleştirilerin önüne geçtiğini belirten Nihat Kahveci, "Maç 1-1 bitse konuşulacakları biliyorum. 'Ne oldu ligde yenilmiyordu, buydu, şuydu'. Galatasaray, 1-1'den sonra da işi bırakmadı. Sonuçta rakibin Yunanistan Ligi şampiyonu. Geldiler buraya, pozisyona girerler" ifadelerini kullandı.

Günay Güvenç'in performansına parantez açan Nihat Kahveci, "Günay Güvenç seni de tebrik ediyorum. Fernando Muslera'nın yedeği olmak kolay değil. Fernando Muslera olmadığında oynamak kolay değil. İlk yarıdaki çıkardığı kritik, maç 0-0. İçeriye 1-0 gitme ihtimali varken Galatasaray mağlup bir şekilde, bambaşka bir maça evrilebilirdi iş. Günay Güvenç muhteşem kurtardı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Victor Osimhen'e değinen Nihat Kahveci, "Victor Osimhen, 'Ben 100 milyon euroluk oyuncuyum. Beni Paris Saint Germain istedi, Chelsea istedi. Uçtum, kaçtım, çok goller attım. Belki Real Madrid isteyecek, belki Barcelona isteyecek' demiyor. Buranın hakkını mücadele olarak her anlamda veriyor. Tebrik ediyorum, Galatasaray yüzde 100 hak ederek, oyunu domine ederek, arada sırada net pozisyon vererek çok güzel bir galibiyet elde etti" dedi.

Son olarak taraftarlara seslenen Nihat Kahveci, "Ben şahsen çok mutluyum, Galatasaray taraftarlarının mutluluğuna hiçbir şey demiyorum. Derbi sonrası PAOK'a da içeride 3 attıktan sonra herhalde mutlusunuzdur arkadaşlar" açıklamasını yaptı.