Beşiktaş Yüksek gerilim

Yüksek gerilim

25.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkan Fikret Orman’ın, Slaven Bilic ve Önder Özen’le yaptığı zirvede transfer konusundaki fikir ayrılıkları giderilemedi. Mitroglou’nu isteyen Hırvat hocaya başka golcüler önerildi. Özen’in listesindeki Moledo’ya da siyah-beyazlı teknik adamın karşı çıktığı ifade edildi

Yüksek gerilim

SERDAR SARIDAĞ - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Bilic ile bir araya geldi.
Antrenmandan sonra Özen ve Bilic’le buluşan Başkan Orman ilk olarak Yunan golcü Kostas Mitroglou ile ilgili gelişmelere değindi. Önder Özen’in son anda fiyatı arttığı için veto ettiği Mitroglou’yu çok isteyen Bilic’e başka golcüler önerildi. Hırvat teknik adama yakın menajerlerin bu transfere karışması nedeniyle fiyatın arttığını düşünen Başkan Fikret Orman ve Özen’in, bu nedenle Mitroglou’nun yanı sıra başka oyuncuları da gündeme aldıkları kaydedildi.
Ümraniye’de yapılan üçlü zirvede, Mitroglou dışında, Lanzini ve Moledo isimleri de masaya yatırıldı.
Önder Özen’in her iki oyuncuyu istemesine rağmen özellikle Moledo’ya soğuk bakan Bilic’in stoper için başka isimlerin de araştırılması gerektiğini dile getirdiği öğrenildi. 29 Haziran’da kampa gidilecek olması nedeniyle bu transferlerin bir an önce bitirilmesi gerektiğine dikkat çeken siyah-beyazlı hoca, kamp kadrosunu ise 28 Haziran’da netleştirecek.
İbrahim Toraman, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen’in olmadığı kamp kadrosuna alt yapıdan gençleri de ekleyeceğini toplantıda belirten Slaven Bilic, yeni sezonda gençlere daha çok şans verileceğini de ifade etti.
Öte yandan toplantıda hem Önder Özen hem de Bilic, futbolcuların biriken paralarının ödenmesini istedi. Kulübün maddi sıkıntılar içerisinde olduğunu bildiklerini belirten Özen ve Bilic, sezona iddialı girilmesi açısından ödemelerin yapılmasının takıma olumlu yansıyacağını da dile getirdi.