Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'da tarihi plan! 50 milyon euroluk satış hesapları

ÖZEL | Galatasaray'da tarihi plan! 50 milyon euroluk satış hesapları

26.06.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Zaniolo, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Ziyech ve Tete’yi elden çıkarmayı düşünen sarı-kırmızılılar bu oyunculardan 50 milyon euro gelir elde etmenin hesaplarını yapıyor.

ÖZEL | Galatasarayda tarihi plan 50 milyon euroluk satış hesapları

Galatasaray yaz transfer döneminde oyuncu satışından 50 milyon euro gelir hedefliyor.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda bir taraftan transfer için nokta atışı hamleler planlanırken, diğer yandan futbolcu satışından önemli bir kazancın beklendiği ortaya çıktı.

Cim-Bom’da özellikle transferleri gündemde olan Nicolo Zaniolo, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Tete’den kulübün kasasına ciddi bir kazancın gireceği aktarıldı.

Buna göre sarı-kırmızılılar Zaniolo ve Kerem Aktürkoğlu’nun satışından gelecek parayla kasasını dolduracak. Bu iki oyuncundan tahmini 30-35 milyon euro gelmesinin planlandığı öğrenildi.

Zaniolo, Atalanta ve Fiorentina gibi kulüplerin gündemindeyken, Kerem Aktürkoğlu’na ise Real Sociedad ve Suudi Arabistan kulüplerinin ilgisi bulunuyor.

Aslan’da Ziyech, Zaha ve Tete’nin de satılması hedefleniyor. Bu oyunlardan Ziyech özellikle Suudi Arabistan kulüplerinin gözdesi olurken, Zaha’ya ise yine Suudi Arabistan’dan bazı takımların yanı sıra Premier Lig’nden ilgi olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Tete’ye ise Rusya ve Brezilya’dan teklifler olduğu ifade edildi.

Yazarlar