GalatasarayWilfried Zaha sınıfta kaldı! Olimpik Lyon'da şans bulamadı

Wilfried Zaha sınıfta kaldı! Olimpik Lyon'da şans bulamadı

24.09.2024 - 19:01 | Son Güncellenme:

Ligue 1 ekibi Olimpik Lyon'un Galatasaray'dan kiraladığı Wilfried Zaha, Fransız temsilcisinde bekleneni veremedi.

Wilfried Zaha sınıfta kaldı Olimpik Lyonda şans bulamadı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da bir türlü beklenen etkiyi gösteremeyen ve eleştirilerin hedefi haline gelen Wilfried Zaha, Fransa Ligue 1 ekibi Olimpik Lyon'un yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

Olimpik Lyon, 31 yaşındaki kanat oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Wilfried Zaha, Fransa temsilcisinde beklenen performansı sergileyemedi.

Antrenmanlarda yetersiz kalan Wilfried Zaha, Ligue 1 ekibinde henüz bir maça çıkmadı. Fransız basınından L'Equipe, Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

31 yaşındaki kanat oyuncusunun antrenmanlarda kendisini fazla zorlamadığı belirtildi. Olimpik Lyon'da kadro dışı bırakılan Jordan Veretout'un bile Wilfried Zaha'dan sonra takıma katılmasına rağmen 2 maça çıktığı aktarıldı.

Fildişili yıldız futbolcunun, Galatasaray'da forma şansı bulamadığı dönemlerde de antrenmanlardaki isteksiz tavırlarıyla gündeme geldiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Öte yandan Wilfried Zaha'nın Olimpik Lyon'a transferinden dolayı pişman olduğu iddia edilmişti. İngiltere'ye dönmek için görüşmelerde bulunan ancak vergi yükümlülükleri nedeniyle transferi gerçekleşmeyen 31 yaşındaki kanat oyuncusunun, İstanbul'daki yaşantısını özlediği aktarılmıştı.

Olimpik Lyon'un Wilfried Zaha'nın kiralanması karşılığında Galatasaray'a 3 milyon euro ödeyeceği KAP'a bildirilmişti. 31 yaşındaki kanat oyuncusunun, sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. Wilfried Zaha'nın güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Crystal Palace altyapısında yetişen Wilfried Zaha daha sonra Manchester United ve Cardiff City'de de oynamıştı.