Dünyadan FutbolPortekiz'de Kerem Aktürkoğlu çılgınlığı! 'Harry Potter büyüledi'

Portekiz'de Kerem Aktürkoğlu çılgınlığı! 'Harry Potter büyüledi'

24.09.2024 - 10:38 | Son Güncellenme:

Portekiz'de Benfica'nın Boavista'ya konuk olduğu maça maça Milli yıldızlar Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü damgasını vurdu. 2 asistle yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz basınında da gündem oldu. İşte detaylar...

Portekizde Kerem Aktürkoğlu çılgınlığı Harry Potter büyüledi

Benfica, Portekiz Premier Lig'in 6'ncı haftasında Boavista'yı deplasmanda 3-0 mağlup etti. Benfica'ya galibiyeti getiren goller Pavlidis, Orkun ve Arthur kaydetti. Kerem Aktürkoğlu iki asistiyle maçın yıldızı oldu. Portekiz basını, Kerem Aktürkoğlu'na övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

3 MAÇTA 2 GOL VE 2 ASİST

Benfica'nın ilk iki golünde asisti Kerem Aktürkoğlu yaptı. Milli futbolcu, Galatasaray'dan transferi sonrası Benfica'da 3 maçta 2 gol attı ve 2 asist yaptı.

Kerem Aktürkoğlu, karşılaşmanın 71. dakikasında yerini Zeki Amdouni'ye bıraktı. Orkun Kökçü ise 90 dakika sahada kaldı.

ORTEKİZ'DEN KEREM AKTÜRKOĞLU'NA ÖVGÜLER

Portekiz basını, Benfica'ya transfer olduğu günden beri her maçta skor katkısı veren Kerem Aktürkoğlu'na Boavista maçının ardından övgüler yağdırdı. A Bola sitesi "Harry Potter iki golle büyüledi" başlığını kullandığı haberinde şu ifadelere yer verdi:

Aktürkoğlu yine Kırmızıların galibiyetinde belirleyici oldu, bu kez cömert bir rol oynadı: iki asist; Kökçü, Carreras ve António Silva da Benfica takımı için öne çıktı.

Haberin Devamı

Portekizde Kerem Aktürkoğlu çılgınlığı Harry Potter büyüledi

RECORD: KEREM YİNE DAMGASINI VURUYOR

Portekiz'in bir diğer spor sitesi Record ise, "Kerem Aktürkoğlu yine damgasını vuruyor" başlığını kullandı.

Haberde, "Aktürkoğlu Benfica'nın kadrosuna en son katılan oyuncu oldu ama gösterdiği performansa bakılırsa, oldukça iddialı görünüyor. Dün Bessa'da bir kez daha belirleyici oldu, Pavlidis'e 1-0'lık üstünlük için asist yaptı ve daha sonra Kökçü'ye..." denildi.

HER MAÇTA SKOR KATKISI VERDİ

Benfica formasıyla ilk maçına 4-1 kazanılan Santa Clara maçıyla çıkan Kerem Aktürkoğlu attığı golle Portekiz kariyerine müthiş bir başlangıç yapmıştı. Portekiz deviyle ikinci maçına Şampiyonlar Ligi'ndeki Kızılyıldız maçında çıkan Kerem Aktürkoğlu yine takımını öne geçiren golü atmıştı. Boavista maçında da 2 asistle maçın öne çıkan oyuncusu olan milli futbolcu Benfica formasıyla çıktığı 3 resmi maçta 2 gol atıp 2 asist yapmış oldu.