FenerbahçeAtletico Madrid'in İsmail Yüksek şaşkınlığı! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde plan suya düştü

Atletico Madrid'in İsmail Yüksek şaşkınlığı! Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde plan suya düştü

24.09.2024 - 12:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray maçında ezeli rakibine 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de yıldız futbolcuların performansı da şaşkınlık yarattı. İşte detaylar...

Atletico Madridin İsmail Yüksek şaşkınlığı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde plan suya düştü

Dev derbide evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de yıldız futbolcuların performansı da şaşkınlık yarattı. Sarı-lacivertlilerde bazı isimlerin derbide Avrupa ekipleri tarafından takip edildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

GÖZLEMCİLER, F.BAHÇE'NİN YILDIZLARINI İZLEDİ

Fenerbahçe'nin uzun süredir takipte olan yıldızları, Galatasaray ile oynanan derbi maçında ilgi odağı oldular. Üç futbolcu, Kadıköy'de canlı şekilde takip edildi.

İSMAİL İÇİN GELDİLER

Sabah'ta yer alan habere göre Atletico Madrid ve Stuttgart, İsmail Yüksek'i takip etmek için Kadıköy'deydi. Ancak millî futbolcu, derbide ilk yarıda kötü oynarken ikinci yarıya bile başlayamadı ve devrede yerini Amrabat'a bıraktı.

Atletico Madridin İsmail Yüksek şaşkınlığı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde plan suya düştü

HEM OOSTERWOLDE HEM SZYMANSKI

Fenerbahçe'nin bir diğer yıldızı Jayden Oosterwolde için ise İngiltere Premier Lig'den bir takım ve AS Roma gelmişti. Öte yandan Sebastian Szymanski için de Monaco ve Sevilla scoutları tribündeydi.

GÖZLEMCİLER ŞAŞIRDI

Haberin Devamı

Ancak çeşitli kulüplerden gözlemcilerin gözlemcilerin izlediği Fenerbahçe'nin üç futbolcusu da kötü performanslarıyla kendilerini izleyen scoutları şaşırttı.