MagazinWanda Nara'dan Mauro Icardi'ye gönderme! 'Hiçbir şey umurumda değil'

Wanda Nara'dan Mauro Icardi'ye gönderme! 'Hiçbir şey umurumda değil'

18.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan yine çok konuşulacak bir hamle geldi. Wanda Nara, yaptığı paylaşımla Mauro Icardi'ye mesaj gönderdi.

Wanda Naradan Mauro Icardiye gönderme Hiçbir şey umurumda değil

Galatasaray'ın Arjantinli forveti Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile ilişkisi son dönemde yine gündeme geldi. Boşanma iddialarının gündemde olduğu çiftten Wanda Nara dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Mauro Icardi ile ayrılığın eşinde olan Wanda Nara, kısa süre önce bir müzik albümü çıkarmıştı. Ünlü şarkıcı, dün gece binlerce kişinin önünde sahne aldı ve şarkılarını seslendirdi.

Wanda Nara konuk sanatçı olarak katıldığı konserin ardından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Wanda Nara kendisine ait Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Hiçbir şey umurumda değil. Ben Wanda Nara'yım" notunu düştü.

Wanda Naradan Mauro Icardiye gönderme Hiçbir şey umurumda değil

Wanda Nara'nın bu paylaşımı, eşi Mauro Icardi'ye gönderme olarak yorumlandı. Wanda Nara, havalimanında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Wanda Nara hastalığına dair gelen soruya, "Kontrollerde çok iyiyim. Bazen sonuçlar iyi çıkıyor, bazen çıkmıyor ama her şey yolunda. Testleri burada yaptırmak zorundayım. Bu konuyla ilgili olarak sakinim, iyiyim" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Wanda Nara, Mauro Icardi ile ilgili soruyu cevapsız bıraktı. Ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı: "Bu konuda konuşmayacağım, kızlar var. Sosyal medyada olduğum gibiyim. Düşmanım yok, kimseyle sorunum yok."