Transfer HaberleriFransa'dan bomba transfer iddiası! Batista Mendy, Süper Lig devine

Fransa'dan bomba transfer iddiası! Batista Mendy, Süper Lig devine

18.08.2024 - 13:09 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinin transfer çalışmaları devam ediyor. İşte takımların gündemine gelen son isimler...

Fransadan bomba transfer iddiası Batista Mendy, Süper Lig devine

Trendyol Süper Lig'de transfer hareketliliği sürüyor. Takımların gündemine gelen son isimleri sizler için derledik...

FRANSA'DAN ÇILGIN İDDİA! G.SARAY'DAN MENDY ATAĞI

Foot Mercato'nun haberine göre; sarı-kırmızılılar, Trabzonspor forması giyen Gine asıllı Fransız futbolcu için harekete geçecek. Haberde Gabriel Sara, Elias Jelert ve Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray'ın sakin bir transfer dönemi geçirdiği belirtilirken, "Batista Mendy için önümüzdeki günlerde Trabzonspor'a teklifte bulunabilirler" ifadelerine yer verildi.

43 MAÇTA 1 GOL, 1 ASİST

Geçtiğimiz sezon toplamda 43 maça çıkan Mendy 1 gol, 1 asistlik skor katkısı üretmişti. Başarılı oyuncu stoper sıkıntısı çeken bordo-mavili ekipte savunmada da görev almıştı.


BEŞİKTAŞ'TAN SAĞ KANADA 19'LUK YILDIZ

Sağ kanada transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ta çalışmalar devam ediyor... Birçok isimle görüşen siyah-beyazlılar, tecrübeli oyunculardan sonuç alamama ihtimaline karşılık kiralık olarak Cher Ndour gibi genç potansiyeli isim takviyesi seçeneğini masaya aldı.

Sabah'ta yer alan habere göre, bu profile uygun kanat oyuncuları listesinde de Chelsea'den Angelo başı çekiyor. 19 yaşındaki futbolcu için yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel'ın, Chelsea'nin kiralık oyuncu departmanı sorumlusu Carlo Cudicini ile temaslarına devam ettiği kaydedildi.

ANGELO KİMDİR?

21 Aralık 2004 doğumlu Brezilyalı futbolcu, yetiştiği kulüp olan Santos'ta 129 maça çıkarken 5 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Geçen yıl temmuz ayında Chelsea ile sözleşme imzaladıktan sonra Strasbourg'a kiralandı. Burada 25 maçta görev yaptı ve 4 gol pası verdi. İngiliz ekibiyle 2029'a kadar sözleşmesi olan oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

GALATASARAY'DAN 10 NUMARAYA TAKVİYE! ARRASCAETA HAMLESİ

Galatasaray'da yaşı ilerleyen Dries Mertens'in mevkiine bir oyuncu daha transfer edilecek.

A Spor'un haberine göre; çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Uruguaylı on numara Giorgian de Arrascaeta'yı listesine aldı.

Cimbom, bu futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncunun Avrupa'ya gelmemesi nedeniyle transfer için Muslera ve Torreira kozu kullanılacak. Tecrübeli on numaranın milli takımdan arkadaşları olan sarı-kırmızılı ekibin futbolcuları ikna için devreye girecek.

Arrascaeta'nın güncel piyasa değeri 15 milyon Euro. Uruguaylı yıldızın sözleşmesi 2026 yılının aralık ayında sona erecek. Bu sezon 30 maça çıkan tecrübeli futbolcu bu mücadelelerde 7 gol ve 9 asist yaptı.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'TA GÜNDEM YİNE SARABİA!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor... Yönetimin amacı stoper, sağ bek ve sağ kanada takviye yapmak.

Siyah beyazlılarda kamp dönemi öncesinde durumunu sorulan Pablo Sarabia yeniden gündeme geldi.

Türkiye'nin haberine göre Kara-Kartal, Wolverhampton'la olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan İspanyol yıldızla ilk görüşmeyi yaptı.

Piyasa değeri 10 milyon avro olan Sarabia yıllık ücret teklifini kabul etti ve iki kulübün anlaşmasını beklemeye geçti.

BRONCKHORST ONAY VERDİ

İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton'la bonservis konusunda pazarlıklar devam ediyor. Bu hafta içinde durumun netleşmesi bekleniyor. Rafa Silva gibi nokta atışı transfer olacağı öngörülen Sarabia'ya, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un da onay verdiği öğrenildi.

İSPANYOLLARDAN BOMBA İDDİA! İLKAY GÜNDOĞAN-FENERBAHÇE

Barcelona'ya transfer olmasının ardından hakkında sürekli olarak, 'İspanya'da mutsuz, ayrılmak istiyor' haberleri çıkan İlkay Gündoğan için yeni bir iddia ortaya atıldı...

'İLKAY BARCELONA'DAN AYRILMAK İSTİYOR'

İspanya basınından Sport'a göre gurbetçi oyuncu, Katalan ekibinden ayrılmak istediğini yönetime bildirdi.

JOSE MOURİNHO'DAN İLKAY İÇİN BÜYÜK ÇABA

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun 33 yaşındaki yıldızı çok istediği iddia edildi. Portekizli teknik adamın İlkay için büyük çaba sarfettiği ve yönetime baskı yaptığı söyleniyor.

Ayrıca tecrübeli orta sahaya Suudi Arabistan'dan da büyük ilgi var. İlkay'ın yakın zamanda İspanya'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ZAHA TRANSFERİNDE GÖRÜŞMELER TIKANDI

Galatasaray’da Leicester City’ye transferi yüksek vergiler nedeniyle tıkanan Wilfried Zaha’nın ayrılmaması halinde kanat transferi gerçekleşmeyecek. Transfer görüşmeleri nedeniyle ligde 2 maçın kadrosuna alınmayan Zaha konusunda herhangi bir gelişme olmaması durumunda Teknik Direktör Okan Buruk’un tecrübeli futbolcuyu kazanmaya çalışacağı belirtildi. UEFA listesine yazılan Zaha’nın Young Boys maçında kadroya alınması bekleniyor.

Haberin Devamı