GalatasarayWanda Nara ve Mauro Icardi barışıyor mu? Birlikte görüntülendiler

Wanda Nara ve Mauro Icardi barışıyor mu? Birlikte görüntülendiler

14.09.2024 - 09:56 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, haftalar önce ayrıldıklarını açıklayan Wanda Nara ile yeniden birlikte görüntülendi. Çiftin barışacakları iddia edildi. İşte detaylar...

Wanda Nara ve Mauro Icardi barışıyor mu Birlikte görüntülendiler

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın, haftalar önce ayrılık haberleri gelmişti. Hatta Icardi'nin performans düşüklüğü buna bağlanıyordu.

Haberin Devamı

AYRILDIKLARINI AÇIKLAMIŞTI

Temmuz ayında Wanda Nara sosyal medya hesabından paylaştığı, "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım." sözleriyle ayrılığı duyurmuştu.

BARIŞMA SİNYALLERİ VERİLDİ

Şu anda sakatlığı bulunan Arjantinli golcü geçtiğimiz günlerde Nara ile bir araya gelmişti. Wanda Nara'nın ilk eşi Maxi Lopez'den olan oğlu Valentino Lopez'in formasını giydiği River Plate genç takımını beraber izlemişlerdi. Bu görüntü sonrası çiftin yeniden barışma sinyalleri verdiği şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı.

Wanda Nara ve Mauro Icardi barışıyor mu Birlikte görüntülendiler

YENİDEN BİRLİKTE GÖRÜNDÜLER

Haberin Devamı

Dün gece çift yeniden birlikte görüntülendi... Arjantin'de ünlü bir restoranın çıkışında kameralara yakalanan ikilinin arası gayet iyi görünüyordu. Çıkışta golcü oyuncu Wanda'yla samimi bir şekilde yürürken görüntülendi.

Gazetecilerin, 'Aranız iyi mi? Barışma var mı?' sorularını yanıtsız bırakan ikili son olarak aralarındaki ilişki sorulduğunda 'tamam' diyerek el işareti yaptılar.

Mauro Icardi'ye Arjantin'de futbol oynama ihtimali sorulduğunda ise golcü oyuncu yalnızca gülümsedi. Çift daha sonrasında araçla oradan uzaklaştılar.

WANDA'DAN OLAY HAREKET GELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Arjantin'de Buenos Aires'in en büyük konser alanlarından birinde sahneye çıkan ve binlerce kişiye şarkı söyleyen Wanda Nara, şarkı söylediği anlarda Arjantinli ünlü şarkıcı Catriel Guerreiro ile dudak dudağa poz vermişti. Kısa sürede sosyal medyada viral olan görüntüler, Türkiye'de de büyük ses getirdi.

Konser sırasında çekilen video kısa sürede sosyal medyada yayılırken, Wanda Nara öpüştüğü anın görüntülerini kendi sosyal medya hesabından da paylaştı.

Yazarlar