GalatasarayGalatasaray'da Okan Buruk'tan Osimhen kararı! Rizespor planı

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Osimhen kararı! Rizespor planı

14.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 3'te 3 yapan Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Okan Buruk, yeni transfer Osimhen ile ilgili kararını verdi.

Galatasarayda Okan Buruktan Osimhen kararı Rizespor planı

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında yarın Çaykur Rizespor'u ağırlayacak Galatasaray, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman dinamik ısınmayla başladı.

Sarı-kırmızılı futbolcuların idmanın pas ve taktik çalışmayla sona erdi.

OSİMHEN 2. YARI OYNAYACAK
Galatasaray’ın sansasyonel transferi Victor Osimhen bugün ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyecek. Teknik Direktör Okan Buruk’un Nijeryalı forveti, Çaykur Rizespor karşısında ikinci yarı sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların bir diğer yeni transferi Jakobs’un ise hafif sakatlığı nedeniyle riske edilmeyeceği öğrenildi.

Galatasarayda Okan Buruktan Osimhen kararı Rizespor planı

İSTANBUL’A GELDİ
Galatasaray’ın renklerine kattığı Sallai dün gece İstanbul’a geldi. Yıldız futbolcu yaptığı açıklamada “Burada olduğum için mutluyum. Birlikte harika şeyler yapacağımıza inanıyorum. Öncelikle bizim hedefimiz ligde şampiyon olmak. Avrupa Ligi’nde de mücadele edeceğiz. Finale kadar mücadele edip, kupayı da kaldırmak istiyoruz” dedi. Bu arada Galatasaray, Sallai’nin kulübü Sport-Club Freiburg’a 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6 milyon euro transfer bedeli ödeyecek. 4 yıllık anlaşma yapılan futbolcu her bir futbol sezonu için net 2 milyon 500 bin euro alacak.

Yazarlar