GalatasarayBenfica'da Kerem Aktürkoğlu için 'beklenti' tehlikesi! Portekizli gazeteciden çarpıcı yorum

Benfica'da Kerem Aktürkoğlu için 'beklenti' tehlikesi! Portekizli gazeteciden çarpıcı yorum

14.09.2024 - 07:56 | Son Güncellenme:

Portekizli gazeteci Francisco Silva, ilk maçına çıkmaya hazırlanan Kerem Aktürkoğlu ile ilgili Skorer'e değerlendirmede bulundu, İşte detaylar...

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, yeni takımında formayı sırtına geçirmek için artık geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

İLK KEZ SAHAYA ÇIKACAK

Kırmızı-beyazlılar bu gece ligde Santa Clara ile karşılaşacak ve teknik direktör Bruno Lage'nin görev vermesi durumunda Türk futbolcu ilk kez sahaya çıkacak.

TARAFTARLARI HEYECANLANDIRDI

25 yaşındaki futbolcu son olarak milli arayı etkileyici bir performansla geride bıraktı. İzmir'deki Türkiye-İzlanda maçında üç gol birden atarak geceye damga vuran Aktürkoğlu, yeni takımının taraftarlarını da heyecanlandırdı. Sezona istediği gibi başlayamayan Benfica, geçtiğimiz haftalarda Alman çalıştırıcı Roger Schmidt'in görevine son verdi ve koltuğu Lage'ye teslim etti.

Benficada Kerem Aktürkoğlu için beklenti tehlikesi Portekizli gazeteciden çarpıcı yorum

'BEKLENTİLER ARTTI'

Benfica takımını takip eden Francisco Silva ile Kerem Aktürkoğlu'nu yeni takımında nelerin beklediğini konuştuk. Portekizli gazeteci "Portekiz'de Kerem ile ilgili çok büyük beklentiler var çünkü Benfica'nın şu anda hiç sol kanat oyuncusu yok. Ancak bu durum futbolcu için bir handikap olabilir çünkü milli takımdaki en son etkileyici performansı, kendisinden beklentileri iyice arttırdı. Nasıl başlayacağı çok önemli olacak" dedi.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu transferinin ülke medyasında büyük yer kapladığını aktaran Silva, takımın içinde bulunduğu kötü durumdan çıkışına dair yeni transfere de bel bağlandığını vurguladı: "Yeni antrenör ile birlikte takımda farklı bir hava yaratabilirler çünkü Benfica'nın durumu gerçekten şok ediciydi. Kerem Aktürkoğlu şu anda Benfica taraftarlarının geleceğe inanmasının nedenlerinden biri gibi görünüyor."

Yazarlar