FenerbahçeVolkan Demirel'den derbi tepkisi: Galatasaray'a yenilmek normalleşmiş

Volkan Demirel'den derbi tepkisi: Galatasaray'a yenilmek normalleşmiş

23.09.2024 - 10:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Volkan Demirel, Galatasaray'a karşı alınan mağlubiyete tepki gösterdi. İşte Demirel'in o açıklamaları...

Volkan Demirelden derbi tepkisi: Galatasaraya yenilmek normalleşmiş

Fenerbahçe'nin eski file bekçisi Volkan Demirel, derbinin ardından TV 100'e açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin aldığı mağlubiyeti yorumlayan Volkan, açıklamalarıyla dikkat çekti.

İşte o sözler:

"G.SARAY'A YENİLMEK ARTIK NORMALLEŞMİŞ"

Ben gerçekten çok üzüldüm. Galatasaray’a yenilmek artık normalleşmiş. Ben bunu kaldıramam... Tamam ben buradayım, teknik adamlık yapıyorum. Fenerbahçe'ye karşı müdahale etsem elimden geleni yaparım yanlış anlaşılmasın. Fenerbahçe yenilmiş. Üzülen var mıdır? Taraftardan başka üzülen var mıdır, bilmiyorum. Maçtan erken çıkmak istedim. Kızım dedi ki 'Baba ben çıkmak istemiyorum'.. Ona bir şey de diyemedim.

''YERİ VE ZAMANI GELDİĞİNDE FENERBAHÇE'YE GELECEĞİM''

Şimdi söylüyorlar Volkan hoca teknik ekibe girse diye. Benim öyle bir düşüncem yok. Onu da buradan söyleyeyim. Ben zaten oraya bir gün geleceğim. Yeri ve zamanı geldiğinde Fenerbahçe'ye geleceğim. Kafamdaki o duyguyu vermeye çalışacağım.

Haberin Devamı

En son sürece baktığımız zaman hep Türk hocaların başarılı olduğu bir lig var. Eski maçlardaki görüntülerle, sosyal medyayla Fenerbahçe anlatılmaz. Yaşamadan anlatılmaz. Yaşamadan anlatılıyorsa hikaye anlatıyordur.

"4 GÜN BUNU NASIL YEDİM DİYE SORARIM"

Taç atılıyor, Sara alıyor topu ama Fred refakatçi gibi dokunmuyor. Djiku da penaltı yapmamak için dokunmuyor, gol oluyor. 2 kez taçtan gol oldu. Ben Hatayspor'da bu golleri yesem 4 gün bunu nasıl yedim diye sorarım.

Yazarlar