BeşiktaşEyüpspor'da Arda Turan'ı sinirlendiren derbi sorusu!

Eyüpspor'da Arda Turan'ı sinirlendiren derbi sorusu!

23.09.2024 - 08:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan gelen soruya sinirlendi.

Eyüpsporda Arda Turanı sinirlendiren derbi sorusu

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş-Eyüpspor maçı 2-1 skorla Beşiktaş'ın galibiyetiyle sona erdi. Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, maç sonrası sorulan bir soru karşısında gerildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Eyüpspor karşılaşması sonrası maç değerlendirmesi için yapılan röportaj alanında kendisine sorulan derbi sorularına tepki gösterdi. Gazeteci ile yaşadığı diyalog sonrası şu ifadeleri kullandı: "Bırakın bu gazeteciliği. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi... Bak Beşiktaş-Eyüpspor maçı var. Bana 9 kere derbi diye sordunuz, sonra sinirlenince Arda sinirlendi oluyor" dedi. Arda Turan daha sonra alandan sinirli biçimde ayrıldı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Skorer (@skorercom)'in paylaştığı bir gönderi

ARDA'NIN BEŞİKTAŞ ŞANSSIZLIĞI
Arda Turan'ın Eyüpspor'u, bu sonuçla birlikte 6. lig maçında ilk yenilgisini yaşadı. Eyüpspor, Süper Lig'de çıktığı maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 9 puan topladı.

Öte yandan Arda Turan, teknik direktörlük ve futbolculuk kariyerinde Beşiktaş'a konuk olduğu dokuz Süper Lig maçını da kazanamadı. Arda Turan, toplamda 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı.

Haberin Devamı

Eyüpsporda Arda Turanı sinirlendiren derbi sorusu

Yazarlar