VoleybolVoleybolda Şampiyonlar Kupası sahibini buluyor! Fenerbahçe ve Eczacıbaşı kupayı istiyor

Voleybolda Şampiyonlar Kupası sahibini buluyor! Fenerbahçe ve Eczacıbaşı kupayı istiyor

15.10.2024 - 11:33 | Son Güncellenme:

2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası Finali'nde Fenerbahçe Medicana ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya gelecek.

Voleybolda Şampiyonlar Kupası sahibini buluyor Fenerbahçe ve Eczacıbaşı kupayı istiyor

Voleybolda 2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası, yarın sahibini bulacak. Geçen sezonun Vodafone Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Medicana ile 2024 AXA Sigorta Kupa Voley finalisti Eczacıbaşı Dynavit, saat 19.00'da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

İki takım, geçen sezon iki organizasyonda da finalde karşılaşmış ve sarı-lacivertliler salondan mutlu ayrılan taraf olmuştu. Bu yıl 14'üncüsü düzenlenecek organizasyonda daha önce Eczacıbaşı 5, Fenerbahçe ise 4 kez mutlu sona ulaşmıştı.

 LİGDE 2'DE 2 YAPTILAR
Sultanlar Ligi'nde 2 hafta geride kalırken Eczacıbaşı ve Fenerbahçe kayıpsız yoluna devam ediyor.

AKBAŞ: KUPAYI KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ
Fenerbahçe maçına dair Ferhat Akbaş şunları söyledi; "Süper Kupa'da Fenerbahçe gibi güçlü bir rakibe karşı oynayacağız, ancak biz takım olarak bu tür zorluklara hazırız. Her oyuncumuz görevini biliyor ve sahada birlikte hareket ederek en iyi oyunumuzu sergileyeceğiz. Takım oyunumuzla, disiplinimizle ve inancımızla kupayı kazanacağımıza inanıyoruz"

Haberin Devamı

KISAL: FENERBAHÇE'Yİ ÇOK İYİ TANIYORUZ
Öte yandan Eczacıbaşı'ndan Sinead Jack-Kısal, "Fenerbahçe'yi çok iyi tanıyan bir takımız ve onların da bizi çok iyi tanıdığını biliyoruz. Kolay bir maç olmayacak. En önemli olan, oraya çıkıp en iyi voleybolumuzu takım olarak oynamamız" dedi.