VoleybolArina Fedorovtseva'dan Filenin Sultanları sözleri: Beni resmen mahvetti

Arina Fedorovtseva'dan Filenin Sultanları sözleri: Beni resmen mahvetti

15.10.2024 - 09:36 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Çin'e transfer olan Arina Fedorovtseva, sarı-lacivertli kariyeri, Filenin Sultanları ve Eda Erdem hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Arina Fedorovtsevadan Filenin Sultanları sözleri: Beni resmen mahvetti

Fenerbahçe'den Çin'e transfer olan Arina Fedorovtseva, Rus programı Volleypeople'da soruları yanıtladı. Arina, Filenin Sultanları ve Eda Erdem hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'YE GELMEMİ DURDURAN İNGİLİZCEYDİ
"Beni durduran tek şey İngilizceydi. Babam İstanbul'a gitti, Zoran Terzic ile Rusça konuştuğunu öğrenince 'Tamam o zaman, geliyorum' dedim!"

FENERBAHÇE TRİBÜNÜNDEKİ COŞKUYU GÖRÜNCE GERÇEK OLDU
"Bu kulübün tarihi ve atmosferi çocukluk hayali gibiydi. Ama tribünlerdeki o coşkuyu görünce her şey gerçek oldu!"

'TÜRKİYE - SIRBİSTAN MAÇI BENİ MAHVETTİ
Filenin Sultanları'nın 2023 yılında finalde Sırbistan'ı yenerek Avrupa Şampiyonu olduğu maçla ilgili olarak şunları söyledi; Türkiye-Sırbistan maçı beni resmen mahvetti. Yardım etmek istiyorsun ama yapabileceğin hiçbir şey yok! O kadar yoğun hislerdi ki, sonrasında 'ilk yardım çantası nerede!' dedim.

EDA ERDEM'İN ARİNA'YA JESTİ
Bir önceki sezon Fenerbahçe'nin kazandığı Şampiyonlar Kupası'nda kaptan Eda Erdem'in kupayı kaldırması için kendisine vermesi; "Kupayı kaldırmak benim için çok özeldi. Kaptan Eda Erdem, sezon boyunca nasıl geliştiğimi fark etti ve bana kupayı kaldırmamı istediğini söyledi. Bu benim için çok değerli bir andı." dedi.

Haberin Devamı

Arina Fedorovtsevadan Filenin Sultanları sözleri: Beni resmen mahvetti

EDA ERDEM'DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM
Rus Milli Takımı'ndaki kaptanlık göreviyle ilgili olarak ise; Fenerbahçe'de 15 yıldır bu takımda oynayan ve 8 yıldır kaptanlık yapan Eda Erdem ile aynı takımdayım. İnanılmaz bir deneyim. Ondan çok şey öğreniyorum. Takım ile koç arasında köprü görevi görmenin önemini anlıyorum. Karakterim sayesinde bunda iyiyim, kaptan olmayı seviyorum"

"Kupa Voley'i kazandığımızda röportajda bir 'hazırlık sürecimiz' olduğundan bahsetmiştim. Şimdi o anı anlatma zamanı geldi! Yarı finali erken bitirdik ve bolca vaktimiz vardı. Akşam yemeğinden sonra spontane bir şekilde şarkı söylemeye, dans videoları izlemeye başladık, grupça caz dansı yaptık. Voleybolu kapattık, dans ettik ve uykuya daldık. O an dengeli kalmamıza ve hazırlığımıza büyük katkı sağladı

Arina Fedorovtsevadan Filenin Sultanları sözleri: Beni resmen mahvetti

MUTFAKTA YENİ TRAFİLER DENEMEYİ SEVİYORUM
"Yemek yapmak benim için meditasyon. Boş zamanlarımda yeni tarifler denemeyi seviyorum. Eğer bir tarife aşıksam izin günümü onun için harcayabilirim. Ailemle özdeşleşmiş bazı yemeklerim var ve İstanbul'da ya da Moskova'da onlara mutlaka pişiriyorum."