BasketbolTürkiye Basketbol Federasyonu'nda Hidayet Türkoğlu yeniden başkan seçildi

Türkiye Basketbol Federasyonu'nda Hidayet Türkoğlu yeniden başkan seçildi

08.10.2024 - 13:58 | Son Güncellenme:

Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda Hidayet Türkoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

Türkiye Basketbol Federasyonunda Hidayet Türkoğlu yeniden başkan seçildi

Türkiye Basketbol Federasyonu'nda (TBF) Seçimli Olağan Genel Kurulu heyecanı yaşandı. Ankara'da yapılan seçimde Hidayet Türkoğlu ile Efe Aydan başkanlık için yarıştı.

Haberin Devamı

Hidayet Türkoğlu, kullanılan 165 oyun 133'ünü alarak yeniden başkanlığa seçildi. Efe Aydan ise 29 oy aldı, 3 oy geçersiz sayıldı. 26 Ekim 2016'dan bu yana görevini sürdüren Türkoğlu, girdiği üst üste 3. seçimi de kazandı.

Seçimden sonra teşekkür konuşması yapan Hidayet Türkoğlu, "Camiamıza çok teşekkür ediyorum. Keşke basketbol camiası olarak daha iletişime açık olsak. Çünkü yanlış bilgilerle iletişim kurarak camiamızı bu yönde rahatsız etmemeliyiz. Hep samimi, dürüst ve şeffaf olduk. Hatalarımız mutlaka olmuştur ama her zaman herkese samimi olduk, bir telefon uzakta olduk. Beni ve ekibimi tekrar seçen camiamıza şükranlarımızı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Türkiye Basketbol Federasyonunda Hidayet Türkoğlu yeniden başkan seçildi

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Türkiye Basketbol federasyonu başkanlığına 4 yıllığına yeniden seçilen Hidayet Türkoğlu yönetim kurulu listesinde Hakkı Harun Erdenay, Bilge Donuk, Hüseyin Beşok, Hüseyin Çağatay Özdoğru, Mehmet Fatih Öztürk, Mustafa Sarımermer, Rıza Selim Demir, Serdar Karagöz, Tolga Egemen ve Yılmaz Argüden yer aldı.