FenerbahçeTransferde Allan Saint-Maximin için olay iddia! Fenerbahçe'ye kötü haber

Transferde Allan Saint-Maximin için olay iddia! Fenerbahçe'ye kötü haber

13.07.2024 - 12:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun transferini çok istediği Allan Saint-Maximin'de pürüz çıktığı iddia edildi.

Transferde Allan Saint-Maximin için olay iddia Fenerbahçeye kötü haber

Yaz döneminde sözleşmesi biten Mert Hakan Yandaş ile yeni mukavele imzalayan, Fatih Karagümrük’ten de Levent Mercan’ı kadrosuna katan, Çağlar Söyüncü’nün de bonservisini alan Fenerbahçe’de hem Sportif Direktör Branco hem de yönetim transfer görüşmelerini hızlandırdı. Allan Saint-Maximin ile imza aşamasına gelen Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

Haberin Devamı

KİRALIK OLARAK EL SIKIŞILDI
Sarı-lacivertli idarecilerin, Teknik Direktör Jose Mourinho’nun da çok istediği isim olan Allan Saint-Maximin’in kiralık transferi konusunda Suudi Arabistan ekibiyle kiralık olarak anlaşma sağladığı yazılmıştı.

SUUDİ ARABİSTAN KOMİTESİ VETO ETTİ
Arap basınından Bayt Alahli'nin iddiasına göre; Suudi Arabistan Federasyon Finansal Sürdürülebilirlik komitesi, Allan Saint-Maximin'in Fenerbahçe'ye transferini veto etti.

4 GOL 10 ASİST
Maximin, geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 maça çıktı. Fransız yıldız, 4 gol ve 10 asistlik bir performans ortaya koydu.

KALACAK YABANCILAR BELLİ OLDU
Livakovic, Dzeko, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Fred, Szymanski ve Tadic takımda kalacak yabancılar. Dokuz yabancıya ek olarak kural gereği üç yabancı daha alınabilir. Bu doğrultuda golcü ve kanat için çalışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

Özellikle sol kanat için Mourinho’nun isteği var. Bu çerçevede ilk olarak Martin Terrier’in ismi gündeme geldi. Ardından da genç Brezilyalı Wesley Texeira ile temas sağlandı.