BeşiktaşBeşiktaş'ta Cenk Tosun, Van Bronckhorst'a takıldı! Fenerbahçe ile anlaştı

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Van Bronckhorst'a takıldı! Fenerbahçe ile anlaştı

13.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren tecrübeli golcü Cenk Tosun yeni sözleşme konusunda siyah-beyazlılarla anlaşamadı. Milli futbolcu, Fenerbahçe ile el sıkıştı.

Beşiktaşta Cenk Tosun, Van Bronckhorsta takıldı Fenerbahçe ile anlaştı

Takımda kalmak isteyen ancak yönetim ile bir türlü masaya oturamayan tecrübeli oyuncunun Teknik Direktör van Bronckhorst’a takıldığı öğrenildi. Hollandalı çalıştırıcının Cenk’i planladığı kadroda düşünmediği ve sözleşme yenilenmesine sıcak bakmadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Yönetimin de bunun üzerine pazarlık masasına oturmadığı, zaten Cenk’in istediği ücretin da çok fazla bulunduğu kaydedildi.

F.BAHÇE İLE EL SIKIŞTI

Siyah-beyazlı kulüple bağlarını büyük ölçüde koparan Cenk Tosun rotayı vakit kaybetmeden Kadıköy’e çevirdi. Sarı-lacivertli yönetimin Teknik Direktör Mourinho’nun da onayını alarak milli oyuncuya teklifte bulunduğu ve tarafların her konuda el sıkıştığı öğrenildi.

Beşiktaşta Cenk Tosun, Van Bronckhorsta takıldı Fenerbahçe ile anlaştı

Batshuayi’nin takımdan ayrılmasından sonra yoğun maç trafiği nedeniyle kulübesine iyi bir golcü arayan Fenerbahçe’nin birkaç gün içinde Cenk transferini açıklayabileceği bildirildi.

Kariyerinde Eintracht Frankfurt, Gaziantepspor, Everton ve Crystal Palace’ta forma giyen Cenk Tosun, altın dönemini Beşiktaş’ta yaşadı. Tecrübeli forvet toplamda 3 dönemde siyah-beyazlı formayı terletti. Milli futbolcu, Kartal’da 7 sezonda toplam 226 resmi maça çıkarken, 96 kez rakip fileleri havalandırdı, 28 asist yaptı.

Haberin Devamı

Son olarak Avrupa Şampiyonası’nda da Türkiye forması giyen Cenk Tosun milli takım kariyerinde ise 53 maça çıkarken, 21 gol attı.