TrabzonsporTrabzonspor'un hesabı tutmadı! İstenilen başlangıç gelmedi

Trabzonspor'un hesabı tutmadı! İstenilen başlangıç gelmedi

08.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili takım yeni sezona istediği başlangıcı yapamadı. Oynadığı 13 resmi müsabakada sadece 3 kez kazanabilen Karadeniz ekibi, Avrupa’ya erken veda ederken, ligde 9 puanda kaldı.

Trabzonsporun hesabı tutmadı İstenilen başlangıç gelmedi

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig ve Avrupa kupası maçları oynadığı sezonun ilk bölümünü sıkıntılı geçirdi.

Haberin Devamı

Bordo-mavililer, Süper Lig ve Avrupa kupalarında çıktığı toplam 13 karşılaşmanın sadece 3’ünü kazanarak yüzde 23’lük galibiyet oranında kaldı. Sekiz maçtan beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi 2 müsabakayı da kaybetti. Avrupa’ya çok erken veda eden Trabzonspor, ligde de 8. hafta sonunda oynadığı 7 karşılaşmada 6 beraberlik, 1 galibiyet ile 9 puan toplayarak 10. sırada yer aldı.

Bordo-mavili takım, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Avrupa maçlarına ve Süper Lig’in ilk haftasındaki Sivasspor karşılaşmasına çıkarken, 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ligin 2. haftasında Eyüpspor’a konuk olan Karadeniz ekibi, geçici görev yapan futbol genel direktörü İhsan Derelioğlu yönetiminde oynadığı bu maçtan beraberlikle ayrılmıştı. Karadeniz ekibi daha sonra göreve getirilen Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde ise ligde 4 beraberlik ve 1 galibiyet elde ederek 7 puan topladı.

Haberin Devamı

EFSANELER FİLİSTİN İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Trabzonspor Kulübü bu yıl yaşamlarını yitiren Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz, eski başkanlar Mustafa Şamil Ekinci ve Ahmet Salih Erdem anısına anlamlı bir etkinliğe imza atacak.

Bordo-mavili ekibin efsane oyuncuları, Filistin yararına düzenlenecek turnuvada sahaya çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in yanı sıra Abdullah Ercan, İbrahima Yattara ve Şota Arveladze gibi isimler bugün ve yarın Avni Aker Millet Bahçesi’nde düzenlenecek maçlarda top koşturacak.

Yazarlar