Trabzonspor Trabzonspor'da Thomas Meunier devlerin radarında! Yakın takibe alındı

Trabzonspor'da Thomas Meunier devlerin radarında! Yakın takibe alındı

04.07.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un Belçikalı sağ beki Thomas Meunier ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bordo-mavililerin yıldızına Avrupa'dan 2 kulübün yakın ilgi gösterdiği kaydedildi.

Trabzonsporda Thomas Meunier devlerin radarında Yakın takibe alındı

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapıldı. Bordo-mavililerde geride kalan sezonda gösterdiği performansla ön plana çıkan Thomas Meunier'e 2 dev kulübün ilgi gösterdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un yıldızı için devrede olan kulüplerin Belçikalı futbolcunun durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Alman basınında yer alan habere göre; Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon ve Monaco, Thomas Meunier'in peşine düştü.

Trabzonsporda Thomas Meunier devlerin radarında Yakın takibe alındı

Olimpik Lyon ile Monaco'nun Thomas Meunier'in durumunu yakından takip ettiği aktarıldı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Belçikalı futbolcunun takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı belirtildi.

Thomas Meunier'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir kulüpten teklif gelmesi durumunda bunu değerlendireceğini daha önce bordo-mavililere ilettiği kaydedildi. Abdullah Avcı'nın takımda tutmak istediği Thomas Meunier ile birebir görüşme yapacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

32 yaşındaki sağ bek, geride kalan sezonun devre arasında imza attığı Trabzonspor'da 19 maça çıktı. Thomas Meunier bu mücadelelerde 1 gol sevinci yaşadı. Belçikalı sağ bek, takım arkadaşlarına 7 asist yaptı.

Trabzonsporda Thomas Meunier devlerin radarında Yakın takibe alındı

Thomas Meunier'in Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 32 yaşındaki sağ bekin güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Standard Liege altyapısında yetişen Thomas Meunier daha sonra RE Virton, Club Brugge, Paris Saint Germain ve Borussia Dortmund'da oynadı. Belçika Milli Takımı'nda 66 maçta süre alan Thomas Meunier, 8 kez rakip fileleri havalandırdı.