Galatasaray Nevzat Dindar Galatasaray'daki büyük tehlikeyi duyurdu: Dursun Özbek yetki alamazsa görevini bırakır!

Nevzat Dindar Galatasaray'daki büyük tehlikeyi duyurdu: Dursun Özbek yetki alamazsa görevini bırakır!

04.07.2024 - 15:09 | Son Güncellenme:

Son şampiyon Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer'in Instagram yayınında sarı-kırmızılı kulüpteki son gelişmelerini aktardı.

Süper Lig'de son iki yılda mutlu sona ulaşan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer'in Instagram canlı yayında Serkan Özen'in sorularını yanıtlarken, sarı-kırmızılı kulüpteki gelişmeleri anlattı.   

Haberin Devamı

İşte Nevzat'ın Dindar'ın sözleri:

Milli Takım'ın başarısı herkesin değerini artıracaktır. Barış Alper Yılmaz'a şampiyona sonrası ilgi daha da artacaktır. Kerem çok fazla süre bulamadı. Abdülkerim standardını korudu. Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Mert Günok da değerini yükseltti. EURO 2024, Galatasaray için de hayırlı oldu. 

Nevzat Dindar Galatasaraydaki büyük tehlikeyi duyurdu: Dursun Özbek yetki alamazsa görevini bırakır

'ZAHA VE TETE KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR'

Zaha'ya Suudi Arabistan ve İngiltere'den Tete'ye ise Brezilya'dan teklifler var. Tete'nin duruşması 11 Temmuz'da. G.Saraylı yetkililer, kulüp açısından tehlike bir durum olmadığını söylüyor. Brezilyalı futbolcu mutlaka bir takıma verilecek. Şu anki piyasa değeriyle Tete'yi satmak zor değil. G.Saray'ın yeni sezon planlamasında iki oyuncu da yok.

Haberin Devamı

SOCIEDAD'IN KEREM TEKLİFİ 13 MİLYON EURO

Kerem Aktürkoğlu, Rusya'yı düşünmüyor. Real Sociedad'a gitmek istiyor. Suudi Arabistan'dan da teklifler mevcut. Real Sociedad bonservis bedeli olarak 13 milyon Euro teklif etti. G.Saray'ın istediği rakam 20 milyon Euro. 

OKAN BURUK BISSAKA'YI İSTİYOR

Sağ bek için yoğun temaslar sürüyor. Okan Buruk'un istediği futbolcu Aaron Wan Bissaka. G.Saraylı taraftarlar bir an önce transfer istiyor. Ancak bu bir süreç. Başkan Dursun Özbek bu konuda çok kararlı. G.Saray iki pozisyona 25-30 milyon Euro verecek durumda. 

Nevzat Dindar Galatasaraydaki büyük tehlikeyi duyurdu: Dursun Özbek yetki alamazsa görevini bırakır

'GORETZKA TRANSFERİ KOLAY DEĞİL'

Goretzka transferi kolay değil. Güzel bir hayal. Neden olmasın denilecek bir süreç yaşanıyor. Yıllık maliyeti ve kulübündeki durumuna baktığımız zaman, bu transferin gerçekleşme olasılığı zayıf. G.Saray 8 numaraya önemli bir isim alacak. Biraz da 25-26 yaş bandında genç oyuncular araştırılıyor.

ZANIOLO'NUN SÖZLEŞME DETAYI

Zaniolo'nun kiralama bedeli 6 milyon Euroyu bulacak. 15 milyon Euro da satın alma opsiyonu. 20 ya da 25 maçta süre alırsa opsiyon devreye girecek. İlk 11'de oynamasına gerek yok. G.Saray için avantajlı ve makul. G.Saray bu transferden zarar etmedi.

Nevzat Dindar Galatasaraydaki büyük tehlikeyi duyurdu: Dursun Özbek yetki alamazsa görevini bırakır

'ZIYECH, İSTANBUL'U SEVİYOR'

Ziyech'e kimse 'git' demiyor, ama iyi teklifler var. İstanbul'da keyfi yerinde, mutlu. Güzel bir dönem geçirdi. Moral motivasyon açısından toparlandı. Ambiyansı, sevgiyi gördü. G.Saray'da yaşadığı şampiyonluk onu çok mutlu etti. Ama teklifler de baş döndürücü. Kanaatim, gideceği şeklinde.

Haberin Devamı

EMİN BAYRAM TEKLİFİ  

Emin Bayram gitmek istiyor. Dönerse Nelsson, Kaan, Abdülkerim ve Davinson'dan sonra 5. stoper olacak. Bonservisinin yüzde 50'sine 4 milyon euro teklif ettiler. Satılırsa yönetimi yerden yere vurmaya gerek yok. Westerloo kulübünün sahibi Galatasaraylı. G.Saray'ın aleyhine hareket etmez.

Nevzat Dindar Galatasaraydaki büyük tehlikeyi duyurdu: Dursun Özbek yetki alamazsa görevini bırakır

'ÖZBEK YETKİ ALAMAZSA BIRAKIR GİDER'

Galatasaray'da cumartesi günü gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul'da yönetim, Florya arazisi için yetki talebinde bulunacak. Kritik bir öneme sahip. Sonuçta bir ay önce seçildiler. Yetki alamazlarsa güven krizi yaşanacak. Başkan Dursun Özbek yetkiyi alamazsa bırakır gider. G.Saray üyeleri de bunun farkında. Dursun Özbek'in sonuçta yetkiyi alacağını düşünüyorum.

 

 

 

 

 

 

Yazarlar